- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
msi, asus kulsore nem tetszenek, aopen-bol ahogy neztem nem nagyon van amd-s, shuttle kulsore, tulajdonsagokra is tetszik, csak 8800gt-hez szeretnek ragaszkodni es nemtudom hogy a 300as tappal elmenne a konfig (EVGA honlapja szerint kell a 400as tap, bar szinte minden vga-hozt azt irjak 7900tol felfele
)
ha elmenne tapcsere nelkul a konfig, akkor megvennem a shuttle-t mert szebb kenyelmesebb, es nagyon sokkal nem dragabb mint mATX-es haz meg lap kulon... -
gery03
senior tag
Kösz a válaszokat!
Amúgy rájöttem közben, hogy a pundit nekem nem jó, merthogy a mostani videókártyámat (6600gt) nem szeretném kidobni, márpedig abba a házba nem megy bele, úgyhogy igencsak maradni fog a vintage. Egyrészt fejleszthetőbb, mint mondtad, ami nem utolsó szempont, másrészt a videókártya problem miatt... -
Tattooman
csendes tag
Tisztelt sowi!
Nem érzem ugy hogy bármit is feltaláltam volna ,meg ugy sem ,hogy okosabb lenék it bárkinél!De javíts ki ha nem tipikusan az informatikai forum alaptulajdonsága az ,hogy ha valaki nem szo szerint meg nem pontos tipus,szám és egyéb azonositókkal jellemzi amiröl ir akkor szó szerint leugatják a fejét:_) De ezekszerint ha valaki infot ad olyanoknak akiknek fogalmuk sincs valamiröl akkor annak is le kell törni a kedvét az egész forumozásrol.
grat a beszolásodhoz, biztos tévedhetetlen vérprofi vagy. -
ovecs
senior tag
Viszont az a bajom vele, hogy nem tudom a ramoknak növelni a feszt
Nem tudok sehogy sem rájönni mit kell csinálni a biosba.. vagy nem is lehet????
Jahm, ha pedig elől tekerem akkor nem a proci szorzóját húzza hanem az fsb-t, viszont, hogy ez igazán jól működjön a ramoknak kellene adnom 1 kis feszt..asszem az lesz a megoldás, hogy 500mhz-es ramra váltok -
ovecs
senior tag
szia Sowi!
Beszart az ez-buddie, valószínüleg elszállt az alaplap, és mivel 1* már volt cserélve benne lap, meg most nem is árulnal ilyet, ezért vszleg levásárolhatom, de szerdára derül ki.
Nem tom mit vegyek, mert az asus s-presso nem támogatja a ht-t, az msi mega pc-hez meg lga proc kell, és akkor procit kell cserélnem..(ja pcland, szal nincs aopen azárlistán, pedig az tetszik)
Szóval adhatnál vmi tanácsot.. Viszontha megcsinálják az ez-buddie-t amire kicsi az esély akkor örülni fogok nagyon -
Darkness
aktív tag
-
Darkness
aktív tag
Udv...
Utanajartam es en is ezt az infot kaptam. igy maradt az Aopen, a shutle es egy soltek...
az aopentol a http://xc.aopen.com.tw/Cube-m-specification%20.aspx?Auno=13&mdstyl=25 ,
es a http://xc.aopen.com.tw/Cube-m-specification%20.aspx?Auno=42&mdstyl=24 gep.
a shuteltol meg negy gep.. SD36G5, SD31P, SB83G5, SB95P. Ezek kozul kellene valasztanom... -
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Használtan vettem itt a PH-n
Bővebben: link 32k
időközben még versenybe került egy 2,8 mobil P4 ami szintén 18 pénz
Azért mkérdezem, mert ebben van cpu overlocking és én szeretném felhúzni 3,0-ra
[Szerkesztve] -
MIFtIli
aktív tag
háát jólenne csak rájöttem
h 775-ös és az én cerkám 478 és kéne még procit is vennem.. de nekem ez a cucc nem ér meg ennyi pénzt
tehát kéne egy olyan barebone pc ami:
478-as (intel)
dual ddr 400
wifi
tv tuner
kikapcsolva is keni a zenét
kártyaolvasó
előre is kössz mindent
[Szerkesztve] -
szabzolee
tag
Ot mar ajanlgattad nekem es szemezek is vele... csak par kerdes... mennyi az a 29 db, nem nagyon ertek hozza, tudom hgy mit irnak mondjuk ra halk cpu-vga hutokre, de megis mennyi egy atlagos szamitogep? a p4 3ghz nel is lehet idle modban hasznalni? Azok nagyon melegednek am.
Bekapcsolas nelkuli szirszarokrol meg azt nem tudom, hogy mukodnek nem alaplapi videjokertyaval? Esetleg csak asus-szal? Elore is nagyon koszonom az infokat
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Gondoltam.
Mondjuk nem értem minek ilyen csúcs barebone-kat kitalálni és főleg venni.
Olcsó munkaállomásnak tök jók otthonra. Ha van zsuga vesz mellé az ember még egy TFT-t és már jól is néz ki az asztala.
Egy barebone nem lehet annyira halk mit egy asztali. Nem láttam még 12cm-es tápventiket egyikben se. (-antec aria) Egyszerű a képlet: hő ugyanannyi, lapátméret kisebb tehát gyorsabban kell forogni. Eredmény több zaj. 40dB-re tessék számítani.
Letesz asztal alá és már nem is olyan sok az.
Xbox360-ra spórolj ne PC-re -
SQX_Barto
addikt
Antec Ariánál maradok, csak majd kell rá pénz meg egy emberke, aki áfa nélkül hozza vagy olcsóbban legalább.
Egyébként ha érdekel titeket, a következő lesz a konfigom:
Ház: Antec Aria (300W táp)
Alaplap: Gigabyte 7VM400AM-RZ
Processzor: AMD XP 2500@3200+ (Barton)
Videókártya: Connect 3d 9600
Memória: 2*256/400 Samsung DDR
Merevlemez: Seegate Barracuda 80GB Sata
Egér: Logitech Mx 310
Billentyűzet: Samsung PS2
Egérpad: SteelPad QcK
Monitor: AOC 7VLR 17''
ebbe a házba láttam simán belefér (remélem) a nagy thermalteke hűtőm -
hétalvó
addikt
Megtaláltam közben. Ez lenne a mini-ITX. Találtam Intel procikhoz is. Lehet kapni itthon, de nem tudják mit kérjenek érte. Egy laptop olcsóbb.
A gyártó.
Bővebben: link
Itthon,ahol lehet kapni.
És egy ház hozzá.
Ezt pedig a Humansoft-nál kapható.
Ha bruttó 50 lenne.
[Szerkesztve] -
atomin13
aktív tag
persze tiszta, viszont ha azt nézed ezzel megy egy 3 ghz-es proci 800Fsb HT-vel X800, 1g ram 200gb winyó Dvd, szal bírja,
ha ugy nézed , komolyabb ház 20k, komolyabb lap 20k , komolyabb táp 20k, máris hatvan , és csak nagyban mondtam néhány dolgot.
Nekem megy rendesen tényleg tuning bajnok is lehet ebben a kategóriában , de ez nem feltétlen elfogultság , tapasztalat -
hétalvó
addikt
Hazaértem már megy is rajta minden.
Egy dolog bosszant csak. Neked sikerült csak rádióra vagy cd lejátstásra bírni? Nekem pittyeg kettőt majd kikapcsol. Ha igen hogyan? Emiatt nem fogom visszavinni ha nem megy.
A hangja az új bios-al nem is olyan elviselhetetlen. A Thermalthake van rajta. 4V-on megy.
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
az jo. en irodai hasznalatra vennek. ma neztem az egyik üzletet az asus vintage 25brutto. ez szerintem jo ar, csak ennek a merete nagyobb, mint mondjuk a pundit-e. szoval szeretnem minel olcsobban meguszni.
asusokat neztem föleg, tudnal esetleg olyat ajanlani, ami olcsó lenne??? mas marka is jöhet!
T2R mibe fajna? - cpu, ram, hdd van hozzá? milyen?
thx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest