- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
Ha esetleg valaki barebonet vasarolna ...
[link] -
gerjus
senior tag
válasz
applause #537 üzenetére
Ahham ertheto a dontes ! En most jol megvagyok ezzel a konfal ez fordulatszamtol fuggoen van a procho de dual mag terheles ritkan van nalam igy nekem is kb annyi mint neked .... szerintem nem eri meg a 950 es sem arban sem teljesitmenyben .... de persze izlesek ,....
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
válasz
applause #535 üzenetére
megjott biza mar vartam ...en is be akartam linkelni mar ma csak meg massal voltam elfoglalva...
regebben azt mondtam hogy ha ez kijon akkor lecserelem de nemtom igazabol nem hiszem hogy van realatisa az enyem eladasanak es nem is akarom mert ez is tobb mint eleg ... latom neked is SD31P d van gondolom te sem valtasz...
Amugy sokat nem tettek hozza be kell latni ... a cpu hutto ua egy az egyben illetve a kartyaolvaso telleg kar hogy kimaradt ... nem lehetne csak a lapot cserelni ?az lenyegesen egyszerubb lenne
-
gerjus
senior tag
Hmm erdekes utananeztem egy picit a dolognak de elsosorban amit mindenkeppen erdekes hogy a memtest nem szeretei ezert szerintem ezt a kettot mashol probalni DC ben memtestel mit tesz ill mas mashol mukodo ket ramot probalni ebben ill egyeb kombinaciok .... nem hinnem hogy a lap lenne a ludas ...
Masik talaltam egy tesztet itt [link]
eleg alapos es ebben van egy reszlet
''The P4P8T supports two DDR DIMM slots, capable of handling a maximum of 2GB of memory. What's strange about this is that while the motherboard is based on the 865-G chipset, which supports dual channel DDR-400, the motherboard only allows operation of dual channel DDR-333 memory. Why Asus chose to impose a limit not allowing DDR-400 operation is beyond me, but maxing out at DDR-333 limits the peak bandwidth of this system to 5.4 GB/s in comparison to the 6.4 GB/s which the chipset is capable of. This also cuts off about 3-5% performance in comparison to similar 865-series platforms which can run DDR-400.
Update : Asus let us know that the shipping Terminator T2-P will support DDR-400 configurations out of the box. ''
Lehet egy korait fogtal ki vagy nemtom honnan szarmazik ? De esetleges DDR-333 on erdemes kiprobalni megy -e ...
Remelem ert valamit ... ja es bios frissitesben sincsen ilyesmi hibara javitas de gyanitom hogy memoval lesz valami de ne legyen igazam !!
Udv Gerjus -
gerjus
senior tag
No kijott az uj AMD s udvoske [link]
Kerdes a conroes mikor gyun -
gerjus
senior tag
válasz
applause #512 üzenetére
Melyik bios van fenn ? nekem az teljesen megvaltoztatta a hofokomat , de en erzesre is kb tudom hogy mikor tul meleg ha a kiomlo nyilas kornyeke erezhetoen meleg akkor altalaban elfelejtettem felrakni a frdulatszamot ...
Amugy teljesen normalis erteket meg aa +/-6-7 fokkal is -
gerjus
senior tag
válasz
Chieftec #513 üzenetére
Hogy hogy minek van ket aga ? mindem mai valamirevalo tapnak ket aga van pont azert hogy nagyobb teljesitmenyt tudjon leadni stabilabban , egyebkent az durva hogy dupla mag leterhelesnel 0,02 v ingadozik mindossze a chifimnel tobb volt sokkal uaezzel a konfiggal , ugyhogy elkepeszto mit raktak ebbe a kis cuccba ....
[link] itt is ket aga van pl mindenhol ... amit venni akarsz annak mik az ertekei ? -
gerjus
senior tag
válasz
applause #506 üzenetére
Hat sokban fuigg szobahottol ezt nem kell mondanom
Low beallitasban 33fokos szobaho melett netezes film dc ez az alapallas melett kb 65 korul tartotta stabil volt vegig ..
XPC toolal szoktam allitgatni mit hogyan es 2000 rpm korul a be es ki venti is ninsen nagy zaja egyaltalan (jo nem egy vizhutes de valamit valamiert ) max terheles is 60 fok korul tetezik
Ezekhez az ertekekhez hozzatartozik hogy bios frissites utan vannak amiben elvileg mar kijavitottak a dual core homersekleteket de en kicsit ugy erzem felulmer mivel volt mar elfelejtettem allitgatni es stabilan 73 fokkot kozolt es orakon at kisem fagyott de mondjuk egy viszonyitasi alap akkor is .
Egy szo mint szaz konnyeden elboldogul vele a zaj meg olyan hogy kinek mi az ingerkuszobe nekem vizem volt elotte de megtudtam szokni konnyeden azt a szintetn amivel meg jatszom is de azt ugysem hallom mert fulhallgato amikor meg nem gamezok kurva halkra lelehet vinni ...
Rovidenennyi ... remelem tudtam segiteni
-
gerjus
senior tag
senkinek semmi ?
-
gerjus
senior tag
Nagy itt a pangas emberek
Nem tudja valaki veletlenul hol lehetne szerezni Shuttle hoz hordtaskat ? Gondolok itt a PF -30 ill 60 as tatyokra , vagy igazabol mas is jo ami erre van csinalva ... egyet mar megrendeltem istentuggyahonan valami cegtol neten de az nem jott meg mostmar par honapja gondolom nem is fogergo kene valami ....
Koszike -
gerjus
senior tag
Hello emberek , csatlakoztam a klubhoz egy ilyennel [link]
Itt van egy ket kep mar osszerakva a kupi nezzetek el nekemde tegnap hoztam el es mas dolgom volt
[link]
[link]
Egyenlore nagyon klappol mindfen egy elmeny volt osszeszerelni egyszeru alig kel hozza csvarhuzop , egy 820 as van benne alapon egyenlore , 1 giga ram es egy 7900 GT !!
A leghangosabb resze a hatso ventik a vinyoknak de a franko sajat progijava szepen lehet szabalyozni , medium allasban alapon gyonyoruen viszi a procit 50 53 fok terhelve !
Maxon viszont mint egy hajszarito ugy viselkedik a kifele tolo venti mindez hangra es erossegre egyarant ertendo
Par nap es nezek nemi tuningot is !
Udv Gerjus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged