- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
theo_76
aktív tag
kicseréltem azokat a feltételeket, bár nem értem miért nem jó, mivel pont az lenne a lényeg (és végül is működött is a feltétel), hogy azokat a sorokat válogassa ki, amik még nem kaptak semmilyen értéket. Viszont az igazi problémán nem változtat, az ORDER BY, így se teljesül...
-
theo_76
aktív tag
Azt is próbáltam már... Az a vicces, hogy ha a szűrőt kiveszem, akkor tökéletesen rendez. Mintha a WHERE utasítás semlegesítené az ORDER BY-t... Próbáltam még a phpmysql-en keresztül lefuttatni a parancsot, de ott meg null sorral tér vissza sajnos más lehetőségem meg nincs, hogy programmal (pl az MySQL Workbench) beletudjak nézni az sql működésébe... a php kód a 000webhost.com ingyenes tárhelyen fut. Sajnos otthoni körülmények között frissebb mysql-el php-vel nincs most alkalmam kipróbálni.
-
-
theo_76
aktív tag
már az első karaktereknél elcsúszik, amik nem tartalmaznak ékezetes karaktereket. Egyébként a tábla karakterkészlete utf8_hungarian_ci, és a php-ben is úgy állítottam be az sql lekérdezéseket. Ha a WHERE-el nem szűröm meg a lekérdezést, akkor tökéletesen rendez, de ha beteszem a szűrőt, hogy csak bizonyos adatok jelenjenek meg, akkor olyan mintha az ORDER BY utasítás nem is létezne. Ha kiveszem, akkor is ugyan abban a sorrendben jelennek meg, amilyen sorrendben rögzítettem a sorokat. Pl most így néz ki WHERE utasítással ORDER BY-al, és nélküle is:
Komló...
Komló...
Kozármisleny...
Komló...
Komló...WHERE nélkül, ORDER BY paranccsal:
Komló...
Komló...
Komló...
Komló...
Kozármisleny... -
theo_76
aktív tag
Sziasztok!
Van egy sql kérésem:
SELECT
szabadsag.*, user_data.name, user_data.email, user_data.munk_telep, user_data.munk_csop,
user_data.szabadsag_eves, user_data.szabadsag_kivett
FROM
szabadsag
INNER JOIN
user_data
ON
szabadsag.ID=user_data.ID
WHERE
szabadsag.checkEngedely IS NULL OR szabadsag.checkJovahagy IS NULL
ORDER BY
user_data.munk_telep, user_data.munk_csop, user_data.name ASCa gond az vele, hogy az ORDER BY parancs nem akar teljesülni, ha viszont a WHERE-t kiveszem, akkor rögtön működik...
A szerver adatai, ahol a kód fut: Apache 2.2.19; PHP 5.2; MySQL 5.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged