Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nagy király vagy, shev7, pont azt csinálja, amit kell, köszi!
Teljesítményre: jaja, csak egyszer fut le, (Query took 0.0141 sec), nem tartott túl sokáig, mert nem olyan sok sorról van szó egyelőre.
Viszont most hirtelen azt nem értem, miért nem futott le az a lekérdezés, amit én írtam korábban:
UPDATE `tbl_ossze` SET main_picture = 'Y'
WHERE kutya_id IN (
SELECT kutya_id AS kutyuli_id
FROM `tbl_ossze` AS tbl_ossze_2
GROUP BY kutyuli_id
)
? ez ilyenkor nem ahhoz hasonlóan működik, amit Te is írtál, hogy lényegében egy táblát ad vissza eredményül, amely táblát módosítja a lekérdezés UPDATE része? Értem én, a para az, hogy azonos táblát akarok UPDATE-elni és SELECT-elni, de akkor a Te megoldásodban, ahol értelmezésem szerint a legbelső
SELECT kep_id
FROM `tbl_ossze`
GROUP BY kutya_id
visszaad egy táblát, ezt kérdezi le a középső
SELECT *
FROM (
SELECT .......
) as temptable, ez is visszaad egy táblát, amit a külső
UPDATE `tbl_ossze` SET main_picture = 'Y' WHERE kep_id IN (
SELECT
.......
as temptable
)
megkap, és végül módosít.Tulajdonképpen ez miben sokkal más, mint az, amivel én próbálkoztam eleinte?
Próbálom megérteni, hogy legközelebb már így álljak a kérdéshez.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest