- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #902 üzenetére
"Persze, meg a juzer_id-hoz is."
Még elmondhatod tizenötször is, akkor sem lesz több értelme. Tervezési kérdés, és eleve nem helytálló olyanhoz kapcsolni a táblát, aminek köze nincs hozzá. A júzer felad egy hirdetést, aztán a hirdetéssel babrál, ezt a babrálást tartalmazza a másik tábla. Akkor mi értelme van a user id-hoz kapcsolni? Honnan a francból tudod, mondjuk a 100 hirdetése közül melyikkel babrált, ha nem tartalmazza a másik táblád a hirdetés id-ját?
Mindegy, nem foglak tovább győzködni, ha nem fogadod el, hogy csak szopatod magad ezzel a megvalósítással, és nehezen lesz lekérdezhető, továbbfejleszthető, akkor ez van."Ez igaz (kb 5x írtam már le, hogy igaz...), de nem a keresés fog dominálni az oldalon. Nem tudom máshogy leírni neked.
"
Már sokadszor írtam le más formában, de ez nem indokolja az igénytelenebb megvalósítást. Nem tudom máshogy leírni neked."A drupal.hu-t hanyagoljuk, mert ott a segítség nem erősség."
Ez sajnos sokszor helytálló (meg van kb. 10 ember, aki aktívan válaszol, és még ért is hozzá, bár néha a stílusuk nem valami simulékony), de ugyanez már kevésbé igaz a http://drupal.stackexchange.com/-ra. Ott a kérdések többségére tuti kapsz valami választ, hacsak nem túl komplikáltan fogalmazod vagy maga a kérdés nem teljesen egyedi/új problémát érint.
Szerk.: meg most már aktív a PH!-s Drupal topic is."De nagyobb is a biztonság, mert senki sem ismeri a kódot."
Hát erről a helyedben azért inkább nem lennék meggyőződve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem minden arany, ami AI
- Sorozatok
- Formula-1 humoros
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest