- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Google Pixel topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #902 üzenetére
"Persze, meg a juzer_id-hoz is."
Még elmondhatod tizenötször is, akkor sem lesz több értelme. Tervezési kérdés, és eleve nem helytálló olyanhoz kapcsolni a táblát, aminek köze nincs hozzá. A júzer felad egy hirdetést, aztán a hirdetéssel babrál, ezt a babrálást tartalmazza a másik tábla. Akkor mi értelme van a user id-hoz kapcsolni? Honnan a francból tudod, mondjuk a 100 hirdetése közül melyikkel babrált, ha nem tartalmazza a másik táblád a hirdetés id-ját?
Mindegy, nem foglak tovább győzködni, ha nem fogadod el, hogy csak szopatod magad ezzel a megvalósítással, és nehezen lesz lekérdezhető, továbbfejleszthető, akkor ez van."Ez igaz (kb 5x írtam már le, hogy igaz...), de nem a keresés fog dominálni az oldalon. Nem tudom máshogy leírni neked.
"
Már sokadszor írtam le más formában, de ez nem indokolja az igénytelenebb megvalósítást. Nem tudom máshogy leírni neked."A drupal.hu-t hanyagoljuk, mert ott a segítség nem erősség."
Ez sajnos sokszor helytálló (meg van kb. 10 ember, aki aktívan válaszol, és még ért is hozzá, bár néha a stílusuk nem valami simulékony), de ugyanez már kevésbé igaz a http://drupal.stackexchange.com/-ra. Ott a kérdések többségére tuti kapsz valami választ, hacsak nem túl komplikáltan fogalmazod vagy maga a kérdés nem teljesen egyedi/új problémát érint.
Szerk.: meg most már aktív a PH!-s Drupal topic is."De nagyobb is a biztonság, mert senki sem ismeri a kódot."
Hát erről a helyedben azért inkább nem lennék meggyőződve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest