Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Zollkid100
üzenetére
Anno mikor még én regeltem, az volt a szabály, hogy 100 MB, vagy 10 perces hosszúságú videó. Hogy azóta mi változott, nem tudom, de szerintem van erre vonatkozó GYIK.
Mondjuk az szerintem is hülyeség, hogy nem szól előre, ha valami gáz van a feltöltéssel. Validáció már csak szerver oldalon van ezekből ítélve, pedig az alap értékeket (hossz, méret stb.) nem lenne nehéz lekérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondjuk az szerintem is hülyeség, hogy nem szól előre, ha valami gáz van a feltöltéssel. Validáció már csak szerver oldalon van ezekből ítélve, pedig az alap értékeket (hossz, méret stb.) nem lenne nehéz lekérdezni.