- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikkasz007
csendes tag
Valószínű az újabb modell felvetésed. Legalábbis valami más. Nekem volt egy első generációs még nem tv2-s is ,de betört a kijelzőm. Visszaküldtem, kicserélték az lcd-t,majd visszaküldték az átvevőpontra. Hazaértem usb-bedug az meg beesett..... telefon nekik egyből,sűrű elnézéskérés részükről, és futárral küldtek harmadnapra egy újat ami már tv2-s volt. Azon eleve egy részemről nem is ismert dátumú rom volt,amit azonnal lecseréltem a előzőn fennt lévőre. Meglepetés ért mert indítás után nagyon lassan érzékelte a kijelzőt,sőt amikor képernyőzárral kapcsoltam ki utána bekapcsnál nem reagált érintésre,és csak újrarakás után volt jó.Még a myaudio oldalán fennt lévő rommal is ezt csinálta.Másik Gadmeis rommal már jó volt........???
Na mindegy azóta jó! Remélem még sokáig..... Üzemidő még nem gyengül,nekem kielégítő.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest