Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
CsCsigusz
tag
Ha például teszek rá valami más launchert azzal is meg tudom ezt oldani vajon?

Telómon (SGA) a Go Launcherrel nincs akkora röcögés mint pl. az alappal (Gingerbreades TouchWiz)Meg amúgy lehet én voltam láma vagy nem tudom de ebbe az ICS-be hol van a főmenü? Ahol az appok szép sorba fel vannak sorolva? Mert ezek az új widgetek ahol ilyen kép mozaikok vannak ezek valami iszonyatosan zavarók meg átláthatatlanná teszik az egész képet szerintem
Mellé meg oda van dobálva 1-2 ilyen galéria meg beállítások, stb.Nyomkodtam a házikót de csak nem kaptam azt amit akartam, pedig tuti ott van az valahol
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mellé meg oda van dobálva 1-2 ilyen galéria meg beállítások, stb.