Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
CsCsigusz
tag
Ha például teszek rá valami más launchert azzal is meg tudom ezt oldani vajon?
Telómon (SGA) a Go Launcherrel nincs akkora röcögés mint pl. az alappal (Gingerbreades TouchWiz)Meg amúgy lehet én voltam láma vagy nem tudom de ebbe az ICS-be hol van a főmenü? Ahol az appok szép sorba fel vannak sorolva? Mert ezek az új widgetek ahol ilyen kép mozaikok vannak ezek valami iszonyatosan zavarók meg átláthatatlanná teszik az egész képet szerintem
Mellé meg oda van dobálva 1-2 ilyen galéria meg beállítások, stb.
Nyomkodtam a házikót de csak nem kaptam azt amit akartam, pedig tuti ott van az valahol
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest