- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Mint minden dakota közmondás ez is sántít. Hiába szeretem én a téliszalámit, ha csak az olcsó párizsit tudom megvenni, amitől lehet, hogy rákot kapok. (de lehet, hogy a téliszalámitól is rákot kapok
)
"Még egy megjegyzés: az az ember, aki felteszi a család vagyonát fej-vagy-írás játékra, majd megnyeri a dupláját, az egyáltalán nem ügyes, csak piszkosul szerencsés.
Az aránytalan kocázatvállalás már önmagában bűn, sőt hiba."
Ez igaz abban az esetben, ha az ember hitelre vesz luxus cikket és vagy tudja fizetni, vagy nem!
De nem offolok továb. -
Permet Elek
senior tag
PPi egy szó ami eldönti. Hogy jobb-e vagy sem.
Teknológia: ips-tft. Ami megint csak sejtet valamit.
Mali 400 2mag. Míg olcsóbakkban 4magos van.
Oprendszer. 4.0.4. Míg másokon 4.1-fut.
Olcsóbban, hasonló kockázattal. Csak jobb nem?
És egy 1magos gép is megmozgat akár 1920x1080-at is.
Ezek fényében ma ezt vennéd? Nem hiszem.
Ha körülnézel, számtalan kisebb gyártó gépe, kapható hasonló vagy olcsóbb áron. Felesleges linkelgetnem. Max nem vette szárnya alá egy nagyobb név. Mit pl: myaudio a gadmeit.
És a lényeg. Mikor megvettem. Örültem,hogy olcsón veszek egy aránylag jó gépet. Aztán ahogy telik az idő. Egyre inkább érzem azt, hogy drágán vettem egy sz..t. Pedig működik, a mai napig. És nem vág falhoz -40ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest