- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Amint látjátok, sikeresen módosításra került az első hsz, a fórumon fellelhető információk alapján.
Bármilyen kiegészítést javasolnátok, azt jelöljétek meg a hsz-ban egy szóval, félövérré téve, hogy a továbbiakban hasznosan tudjuk gyűjteni az infókat. Gondolok itt letesztelt ROM-okra, vagy éppen egy-egy új 3G modemre, ami működőképes. Elég tág a hasznos fogalma, de ha úgy érzed, hogy hozzájárul a közjóhoz, akkor nyugodtan lehet javasolni. Ezeket összegyűjtjük, és hetente/kéthetente megkérünk egy moderátort, hogy szerkessze bele az 1. hsz-ba.
Milyen is legyen a minta? Mondjuk legyen egy olyan szó, amit nem sűrűn látunk a fórumban, hogy egyszerűbb legyen szűrni. Talán a !Kiegészítés! jó is lenne, közvetlenül a hsz elején, mint a Spoiler tartalmaknál.
Minta:
!Kiegészítés!
Javaslom, hogy vegyük fel a tech. spec-ek közé a vajköpülés funkciót. 4.0.3-mal akad egy kicsit, de 4.0.4-gyel tökéletes.
Elnézést kérek, hogy így magamra vettem a szervezkedést, de mióta nem szerkesztem a Gamepod-ot, kicsit kiveszett belőlem az ilyen irányú tevékenység, és kicsit hiányzik.
Bárki szeretne beszállni, vagy leváltani, jelezze nyugodtan
P.s.: jelentem a szűrés jól működik, úgyhogy szerintem maradhat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Mobilinternet
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest