Hirdetés
- 1 VII Japán
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabygbarca
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:az Auchan áruházban vásárolt tabletemet a hibás akku miatt visszavittem és is és elküldték javításra.Eddig minden rendben.
27 napja adtam be.Tegnap voltam az áruházban és érdeklődtem,hogy hogyan is állunk.Válasz:szervizben,Ez is ok lenne,de megkérdeztem hogy hány nap van javításnak megadva,mert tudtommal 30.Erre a nő azt mondta ez hülyeség,mart elkészül amire elkészül.Na itt szakadt a cérna és mondtam neki,hogy 3 nap múlva jövök és amennyiben nem produkálnak valami eredményt az ügyben,panasszal fogok élni.Erre visszavett egy kicsit,azt mondta megsürgeti,itt véget ért a beszélgetés.
Kérdésem lenne:hány nap a szerviz idő törvényesen ha létezik ilyen?
Én a neten nem találtam egyértelmű hivatkozást ez ügyben.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi