- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Látom skacok, hogy az értelmező olvasás nem nagyon megy. Semmi baj, ez elterjedt jelenség manapság... segítek:
"Egyet fontos tudni, olcsóbb nem lehet a cseredeszka mint az előző, mert különbséget nem fizethetnek vissza!"
Ez a mondatom körülbelül annyit jelent, hogy a példa kedvéért MyAudió-féle palatáblát 45.000Huf-ért vetted, és egy 30.000 ropis vágódeszkát veszel helyette, akkor a 15.000 Huf-os értékkülönbözetet nem kell kifizetni. Nem is fogják... Visszakapod a 45.000 Huf-ot esetleg utalványt és vagy annyiért veszel valamit, vagy adsz még hozzá, vagy buksz rajta. Egyébként én az összeget kaptam vissza az EE-től és náluk vettem a jóságot ráfizetéssel.
Üdv, Dec
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile 2
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- BestBuy topik
- Zaklatás. mit lehet tenni ellene?
- TP-LINK routerek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest