- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Látom skacok, hogy az értelmező olvasás nem nagyon megy. Semmi baj, ez elterjedt jelenség manapság... segítek:
"Egyet fontos tudni, olcsóbb nem lehet a cseredeszka mint az előző, mert különbséget nem fizethetnek vissza!"
Ez a mondatom körülbelül annyit jelent, hogy a példa kedvéért MyAudió-féle palatáblát 45.000Huf-ért vetted, és egy 30.000 ropis vágódeszkát veszel helyette, akkor a 15.000 Huf-os értékkülönbözetet nem kell kifizetni. Nem is fogják... Visszakapod a 45.000 Huf-ot esetleg utalványt és vagy annyiért veszel valamit, vagy adsz még hozzá, vagy buksz rajta. Egyébként én az összeget kaptam vissza az EE-től és náluk vettem a jóságot ráfizetéssel.
Üdv, Dec
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Silent Hill f teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest