Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
A CC IPS Plusz fórumán azt olvastam, hogy hátlap nélkül is ugyanolyan wifi erősséget értek el. 1-2%-al volt csak jobb. Tudom, hogy nem azonos készülékről van szó és a CC Tab az 9.7" miatt nagyobb wifi antennával is rendelkezik/het. De kitudja, lehet a gyenge wifi nem feltétlenül a hátlap hibája, talán a JB (ha egyáltalán lesz) "csiszol" majd rajta valamit szoftveresen.
Egyébként a totális tanácstalanság határán vagyok ami már vicckategóriát súrolja
Fogalmam sincs melyik tabot vegyem meg, már 916 DCC, CC Tab IPS+ felé is hajlok, nem beszélve a 808 DCC ről. Ha drágát veszek azzal, ha olcsót akkor pedig azzal szívok!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest