Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
más fórumon olvastam,hogy felrakták sd kártyáról 708r-re ,gondolm azt csak windows nélkül lehet,tehát valahogy el kell indulnia a frissítésnek win nélkül is.
Egy jó ideje foglalkozom már ezzel és néha rohadtul belefáradoka tájékoztatás ennyi :
"Össze kell kötni az USB kábellel a tabot a géppel
Ekkor a windows feltelepíti a drivert. Ha nem talál, akkor meg kel adni
a tool mapában van a driver könyvtárban. Értelem szerűen 64 bit-et vagy 32 bit -et.Van egy olyan, hogy RKBatchTool.exe, azt el kell indítani windows alatt.
Ha minden oké akkor a connected devices felirat alatt az 1-es kockának rózsszínnek kell lennie.Fent az FW PATH sorban a jobb oldali gombra kattintani, és kikeresni a
kicsomagolt tool mappában a *a fiss*.img fájlt, majd ok.Most rá kell nyomni a Switch gombra alul. Ha minden OK. akkor az 1-es kocka zöldre vált.
Most pedig az upgrade kell nyomni és kész.
Fissül, majd újra indul. "
Meg persze a My Audio oldalán lévő pdf leiratot a RKBatchTool.exe használatához.
Ezt is egy fórumon találtam, és ugye sem 32 bites win xp-n, sem 64 bites win 7-en nem műxik nálam
Erre a fórumra most találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest