- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
lomposfarkas #8 üzenetére
Nem feltétlen hulladék, simán eltörhet egy kis figyelmetlenség alkalmával, ráülsz, táskára rádobsz valamit etc…
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
lomposfarkas
tag
"A Fairbuds XL tulajdonosa szerint a fejpántot és az összekötőt cserélik a legtöbbet, ezeket töri el legtöbbször a tulajdonos"
Vagyis eleve hulladék, és így már bizonyítható, hogy működik a háztartási cserebere koncepció. -
Greentea
senior tag
Ötletes.
-
johnny500
tag
Lemaradtam erről a termékről a telefonjukról már hallottam, ott még látom is az értelmét. Fejhallgató nálam jól bírja mind aktív használat mellett is. 10 éve vettem utóljára (bár csak vezetékest használok)
-
moleculez
veterán
Nem zöld felár, hanem egyszerűen az engineering így adja ki a matekot ha nem minden egy PCB-re van hányva, meg a ház sem mehet fröccsöntéssel. Szóval jah, megvan a veszélye hogy úgy szól mint egy alsópolcos Skullcandy, csak azt kihozzák negyed annyiból. Namost, én vegyek drágán szart csak hogy ne terheljem a sárgolyót, miközben a celebek private jettel járnak wc-re?!
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Shyciii
veterán
Audio élmény? Egy Sokol rádió is audió és élmény is.
Ezt gondolom nem komolyan gondoltad. A Sokol rádiós beszélgetésre is borzalmas "élmény", de lehet rá használni. Rendes zenehallgatásra teljességgel használhatatlan, így a klasszikus formában vett audio élmény 0.
Ez nem egy High-End cucc. Elvárható minőséget biztos hozza.
Az biztos, hogy nem high-end cucc, de láthatatlanban megelőlegezni neki, hogy hozza a kötelezőt, azért azt nem merném. Ez nem egy mobil, ami csak annyiból áll, hogy összelegózzuk az alkatrészeket, és kész. Az ilyen hozzáállás egy fejhallgatónál hozza azt a "minőséget", amit az MM-ben 9000Ft-ért kapunk, ergo elektronikai hulladék.
-
Audio élmény? Egy Sokol rádió is audió és élmény is.
Ez nem egy High-End cucc. Elvárható minőséget biztos hozza.
Elég részletes a hasznosíthatóság, így nagy piros pont a cégnek.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
cH1
aktív tag
Ez a cserélhető akksi nagyon tetszik, de az ára azért elég kemény. Van mögötte tényleges audio élmény is, vagy ez csak a zöld felár?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Moduláris, otthon is javítható, fair trade, fenntartható és környezettudatos a Fairbuds XL, de mennyire könnyű vajon cserélni benne a részeket?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest