Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
Mert pl. a cégen belüli kommunikáció whatsapp csoportban megy, így kell valami, amin ezt tudod követni. De az sem baj, ha meló közben tudod a spotify-ról hallgatni a zenéidet. Esetleg az autóban ott van a céges laptop is, amihez meg kell osztani a netet valahonnan, ha valamiért mégis az kell, és nem elég a telefon.
-
Smiro
senior tag
Köszi a megmagyarázásokat
Akkor másik kérdés: mi a francnak kell okos telefon, ha a mai nagy része munka, is jobb a Duna telefon. Este meg már jobb a laptop, noti, stb. Valami nem kerek
-
bmichel
csendes tag
Köszönöm a véleményeteket.
A nejem alig használja a mobilját. Napi max. két-három telefonhívás, és napi 1-2 óra FM rádió, és heti max. egy SMS.
A tartósságot, és a megbízhatóságot illetően mit javasoltok, Ti hol járnátok utána?
Lehetséges, hogy az 5-8 éves tartalék Nokia C2-emet kezdje el használni?
Ez a típus, meg a Nokia 3410-es szerintem csaknem elnyűhetetlen, és tartós, és megbízható.
Mi erről a véleményetek? Csak az van, hogy új, garanciális kütyüt szeretnék neki vásárolni.Csak érdekességként:
Mindkettőt még használom olykor-olykor a mikor az ún. okostelefonok felmondják a szolgálatot. Nálam pl. a Vodafone térereje hót gyenge, és csak ez a két békebeli veszi folyamatosan, és elfogadhatóan a jeleket. Láss csodát: az bátyám , és általam csak "Vasszűznek" titulált 3410-es még betonbunkerben is maximális térerőt produkál!!! -
törölt tag
1997-ben is jól láttam TELEFONÁLÁSHOZ. Mikor már ugye navigáltam vele meg neteztem, meg Microsoft Messengereztem 2006-ban, akkor már persze zavaró volt, ha rásütött a nap. De itt most butatelefonról van szó, amivel hébe-hóba mást is csinálnak. Ezt a telefont nem fogják 0-24 nyomkodni...
-
kapal
tag
8210 4G - A családban van ilyen. Viszonylag jól kidolgozott, nagy a képernyője. Amit máshol is olvastam - szóval valószínűleg nem egyedi - az aksija nem bírja annyira jól, mint várná az ember. Kb 2 napot elmegy, de többet nem.
Amúgy egyszerű készülék, telefonálni tökéletesen megfelel. -
törölt tag
Volt már ilyen, Evolveo gyártotta. Egészen jó volt. Bár nem birtokoltam olyat, mert nekem kevés volt a tudása.
Viszont ezek a telefonok kizárólag azoknak jók, akik tényleg nem várnak sokat. Akik már elkezdik fitymálgatni a kijelzőt, azoknak ez nem való, tovább kell lépni és kész. -
bmichel
csendes tag
Egy barátom most hívta fel a figyelmemet a Nokia 8210 4G-re.
Mi a véleményetek erről tartósság, és megbízhatóság szempontjából?? -
bmichel
csendes tag
Sziasztok! Kérdezném, hogy az alábbi nyomógombos mobilok közül szerintetek melyik a legtartósabb és a legmegbízhatóbb? Nokia 130 (2017) Dual SIM
NOKIA 210 DUAL-SIM
NOKIA 110 4G DUAL-SIM Nokia 3310 (2017) Sötétkék Dual SIM vagy az EVOLVEO StrongPhone W4 Vagy netán tudnátok más (esetleg nem Nokia), megbízható, és tartós, kizárólag nyomógombos maroktelefont ajánlani? Jómagam a 3310 (2017)-re gondoltam. Számtalan vevő írt róla jó véleményt. Alapvetően csak telefonálásra, MP3 zene lejátszására, és FM rádióhallgatásra használná a feleségem. Persze nem árt, ha van benne fényképezési lehetőség, és zseblámpa funkció is. Köszönöm a véleményeteket, és a javaslatokat. -
cs.zs.
veterán
Ha tudna adat/net megosztást (tud?) nálam máris nyerne
-
Greentea
senior tag
Design-t nem gondolták túl. Öreg 5140i, hogy mennyire jó volt
-
ROBOTER
addikt
Attól, mert strapatelefon, nem feltétlenül kellene a gumikereten belül még fél-fél centi fekete keret a kijelző köré. Azért az átlóban kb. bő fél coll plusz lenne. Amúgy mi ez a kijelző? Felélesztették a CSTN-t 2024-ben? Oké, valószínűleg nem passzív, de ránézésre a képminőség eléggé retró.
-
-
kapal
tag
Én 3 okból szeretnék nyomógombos telefont cégesnek: 1. Nem fogok még egy google account-ot regisztrálni, a sajátomat meg nem adom meg céges eszközhöz. 2. Egy nyomógombos sokkal kisebb méret, mint a mai tepsik. 3. Az érintőképernyős telókat naponta kell tölteni.
Telefonálni egy butafonnal is lehet. Oké, a google autentikátorhoz droid kell, de azt használom a sajátomon.
Nekem egy olyan nyomógombos kell, ami sokáig bírja 1 feltöltéssel, és jó minőségben lehet megosztani rajta a netet. Sajnos, ilyennel mostanában nem találkoztam. -
Smiro
senior tag
Valaki magyarázza már meg, mi a fenének jó ez? Kinek kell manapság billentyűzet, ha csak nem valamelyik szolgáltató menüjében kell opciót kiválasztani. Régen, 60-90-es évek, tudtam legalább 50 telefonszámot, azóta sajnos már a családtagokét sem. Minek kell nyomógomb? Gyűjti a koszt, lehet lezárni a gombokat véletlen benyomódás ellen, a kijelző pedig kicsit öregedő szemmel... szemüveg nélkül... Szóval szerintem megint felesleges műanyag- és egyéb szemét gyártás, mert ezzel nem lesz célközönség, az tuti. Ha csak nem egy utcai telefon szintű eszközről volt a cél. Szerintem.
-
judas13
addikt
Jól hangzik ez a kombo megoldás. Kíváncsi leszek a tesztre.
-
Fancy-boy
addikt
Ez az AGM M7 már tavaly nyár óta kapható itthon is.
Volt az eMAG-on is, de számos más üzletben jelenleg is elérhető.
A hagyományos telót keresők topikjában linkelve is volt: [link]Létezik belőle M6-os modell, okosfunkciók nélkül.
Azért jó, hogy megnyomkodtátok. Így talán több emberhez eljut a híre.
Várjuk a tesztet! -
gzoll
aktív tag
Ez nem újdonság nekem van egy ilyen ZTE flip (TracPhone vagy valami ilyesmi szolgáltató árulta turistáknak) telefonom Amerikából 2018-ban vettem valami 20$ volt és egy erősen kiherélt Android 7 van a fedélzetén. Amúgy nagyon jó kis telefon, de sajnos hálózatfüggő és sehogy nem sikerült rá fájlokat tenni és feltörni. Én is csak poénból vettem.
-
-
mepet
addikt
Biztosan egy piaci res ez? Tegye fel a kezet, akinek gombos telefon kell, es .apk fajlok masolgatasara vagyik.
-
bollokcs80
Korrektor
Egy picit jobb kijelzővel egész jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AGM M7 pont azt kínálja az Android bevetésével, ami a nyomógombos mobilokból hiányzik.
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest