- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarajos
tag
Ha esetleg valaki megválna tőle jelezzen
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Nekem hétfő óta van meg a telefon, eredetileg eladásra vettem (Yettel kártyás csomag szintén).
Második nap óta már egészen korrekt az üzemidő és a Vivo X100 Pro és Oneplus 12 után egész kompakt, kb mint a Pixel 8 Pro.
Kijelző nagyon komoly, hangzás egészen jó.
Kamerában a Vivo-hoz képest néha jobb, néha rosszabb, kb egál.Egyelőre úgy fest, maradni fog, megtetszett. 🙃
-
Pimpa
tag
válasz
Elit3Zotya #81 üzenetére
én se cigizek, de még ha keveset is bukok, akkor is veszteség, meg mindig állandóan belakni egy új telefont macerás is
-
Pimpa
tag
válasz
Elit3Zotya #77 üzenetére
Mi értelme minden évben megvenni az új Ultra telefont? Úgy hogy valószínűleg mindegyik eladásán buktál valamennyit, és gondolom még 11 Ultrád is volt és az is repült.
Ráadásul a 12 és 13 B20 nélküliek is voltak vagyis eléggé korlátosak Magyarországon.
Nekem a 11 Ultra van még mindig és csak most gondolkoztam el egy újon, de nézem az Oppo X7 Ultra-t is, még nem döntöttem. -
kiezTe90
senior tag
Na mondanom se kell, nincs az országba a vodánál 14 ultra…
Lerendelte a srác, gondolom még egy 2 hét. Pedig már bevoltam izgulva rendesen mint egy kisgyerek -
Elit3Zotya
addikt
Az előző 2 ultrával (12sultra,13ultra) kb egyedül voltam az országban, jó hogy végre nálunk is van hivatalosan és többen is használni fogják.
Várom a képeket a tulajoktól, ha lehet csak authentic módban. -
ArN!
csendes tag
Engem is meggyőzött, kell és kész!
-
joey04
titán
-
ArN!
csendes tag
Állítólag ma lesz teszt (Tamás Zsolt írta)
-
ArN!
csendes tag
Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy a gshopperen nézem. Rendeltem már onnét és az árak szinte a legjobbak.
-
ArN!
csendes tag
Igen, az már jobban hangzik!
A 14-est kísérem figyelemmel külföldi webáruházban, és szinte hetente megy lejjebb az ára (a 256-os ~ 289 ezer Ft). Az Ultra viszont nincs még sehol
na de majd lesz!
Meg még egy Watch S3-at is veszek majd (jelenleg az is 99 euró).
Na meg ugye várjuk a tesztet isEgy dolog van, amit sajnálok, hogy nincs zöld színben, de jó lesz a fekete is
-
Atomgeszi
nagyúr
Kb 1140 euro most így a yettelnél.. annál alább nem hiszem,hogy fog sokkal lejjebb menni. Azok az idők elmúltak.
Én decemberben vettem hivatalos store-ból a 13Ultrát ennyiért.. és ez már nagyon az alja volt meg kb az utolsó elérhető új Európában.
13 Prot sem vágták hozzád ingyen.. előbb fogyott el a teljes készlet.
-
ArN!
csendes tag
Persze, mindenképp!
-
ArN!
csendes tag
Én várom, hogy valamelyik külföldi webáruház jól lekuponozza!
Nekem egyáltalán nem sürgős, szerintem nyáron már nagyon jó áron megtudom majd venni
-
joey04
titán
fura, hogy nincs nagyobb tolongás a topikban a megjelenés miatt. mondjuk az eredeti 600k látszik, hogy túl van árazva, mert még 440-ért sem indultak meg a "tömegek". És nem azért, mert nincs pénz, samu meg szifon topikban 600k körüli áron naponta 20x "megrendelve" komment jön.
-
joey04
titán
Yettel kártyás 444000 elég jó ár. Ajándék nyomtató is jár hozzá ezen az áron.
-
xabolcsy
aktív tag
Mert ott még csak a flottásoknak elérhető!
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://multimedia.vodafone.hu/pdf/lakossagi/egyeb/arlista/flotta-arlista.pdf&ved=2ahUKEwigtLK826aFAxUn9LsIHW_fDi4QFnoECBEQAQ&usg=AOvVaw0aQRkjbKciwfo01UFpB_rfBocsi csak így tudom
-
xabolcsy
aktív tag
Végre megérkezett
Már csak az lenne jó tudni, mikor listázza a Telekom? -
-
xabolcsy
aktív tag
Nem tudtok még valamit a Magyar megjelenésről? Mikortól lesz kapható?
-
Aryon87
félisten
válasz
janeszgol #42 üzenetére
Igaz
csak nem birok megulni a hatsomon addig
De okosan nezve addigra ott lesz az S25Ultra (csodat nem varok kameraban ott sem), a Magic7Pro es a X15Ultra, ha jon EU-ba is (lenyegeben a mostani eladasok lesznek dontoek mennyire veszik a 14Ultrat, teny nem olcso, de nalam szolgaltatoiban egesz jo az ara + a kameraszett is jar melle) -
Atomgeszi
nagyúr
13 Ultránál kizárólag a 12/512-es verzió volt B20-as(12/512-es kínai nem létezett)
14 Ultránál ez nem ilyen egyszerű, mert 16/512-es kínai is van.
14Ultránál 5000mAh az akkumulátor(szemben az 5300-as kínaival).
Ha megvan az eredeti doboz, akkor azon nem csirkelábak vannak és az alján vagy tetején ott vannak az EU tagállamok rövidítései.
Illetve, ha belemész a Beállításokba, akkor a készülék nevének ott a kódneve, ami eltér a kínai és global verzió esetén.
-
Atomgeszi
nagyúr
Sajnos nem. Csak ott élő ismerőssel tudod megoldani.
Van bennük magyar nyelv persze.
Érdekesség, hogy a 13Ultrát Franciaországban vettem. Rendes valóban B20-as global verzió, a dobozon rajta van a HU felirat is, mégsem forgalmazták itthon.
Persze mivel világgarancia van rá, így mindegy, hogy hol veszed.
-
Mint specifikációban mint kialakításában ütős lett.
-
Aryon87
félisten
Megjelent a szolgáltatómnál is a telefon. Fehér vagy fekete, és jár mellé a fotós szett is. Viszketni kezdett a tenyerem, de várnom kell decemberig
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ambination #25 üzenetére
Ezek global verziók, B20al
-
Papíron üt mindent és jól tudom, hogy itt nincs még semmilyen Androidos korlátozás mint a Huawei-nél?
-
Atomgeszi
nagyúr
Spanyolországban 1125 euróra le lehet kuponozni.
Ami 437 ezer Ft
A hanyatló nyugaton.Mondjuk ott szegényebbek az emberek, mint itthon a 600 ezres árhoz képest.
-
Atomgeszi
nagyúr
Gondolom itt a 600 ezres ár mellé nem fog járni.Illetve sok helyen lehet már kuponozni 1200 eur körülre.. Természetesen magyarisztánban marad majd az emberek húzgálása fix 600 ezerért, gondolom..
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok a kamera tesztekre.
Azt lehet tudni mennyi ideig ígérnek frissítéseket? -
janeszgol
félisten
Iden a tavalyit akartam hasznaltan megvenni, de mivel ritka, igy letettem rola.
Ezt viszont megveszem. Vagy elofizuhoz (szerencsere lesz errefele) vagy majd osszefarmolom ra a penzt. De meglesz! (Felteve, ha nem lesz tervezesi hibas.) -
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #10 üzenetére
+1
-
joey04
titán
Nem lenne azzal baj, hogy samsung árban jön, csak akkor a szoftver is legyen azon a szinten. Ok, kamerában jobb, ez nekem is fontos, de azért az alapok fontosabbak.
-
Elit3Zotya
addikt
Nagyon jó lett, hozza a kötelezőt és végre lehet kapni is.
Okk a többi még több(s24U,15pm), de azért jó drága. -
zazenke
őstag
ezt is megértük hogy a samsung már nem a legdrágább zászlóshajó android fronton. az egyik kedvencem a mostani xiaomi-m működésében hogy lehetetlen beállítani rajta hogy az AOD egész éjszaka világítson mert hogy ő úgy gondolja 10 perc sötétség után hogy biztos alszok ezért lekapcsol. Így pont amikor megkellene néznem hogy mennyi az idő semmit nem látok rajta. ez aztán a programozás csúcsa. és ez kikapcsolhatatlan funkció az enyémben. Remélem már megszabadultak ettől azóta
-
ambination
tag
Akkor megvárjuk a telekom kecsegtető ajánlatát hűségidővel és 22 hónapig csengetem a részletfizut rá és előrendelős ajándék órával(mint a P 50 pro-m )vagy táblagéppel(mint asszonykám honor 90) vagánykodok,mintha sok pénzem lenne😁
-
Segal
veterán
Azert adhattak volna hozza valamit elorendelesi akcioban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest