Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bog

HÁZIGAZDA

válasz Sirus86 #78 üzenetére

Hát szerintem nekem ezzel nincs több dolgom, minden vezető nemzetközi techmédia lehozta, a GSMA kiborult, megvolt a megfelelő mértékű felháborodás és hiszti. :D És közben ott az érem másik oldala, hogy a standon amúgy iszonyú menő és valós, komoly fejlesztéseket prezentáltak, amit élmény volt végignézni. Nekem személyesen van egy állati erős ambivalens megélésem az egész témában: itt egy irtózatosan komoly R&D-vel felvértezett, tényleg hightech megoldásokat felvonultató, szakmai szemmel sok szempontból világelső cég, ami meg közben állandóan tökönlövi magát mindenféle kreténséggel, a nyugati(as) elmével fel nem dolgozható paranoiával és a hibabelátási képesség teljes hiányával. Arról nem is beszélve, hogy úgy egyébként a kínai államberendezkedést a helyszínen megtekintve sem váltam rajongóvá, pedig nekem csak a szépet és a jót mutogatták, de azt nem tudták elkerülni, hogy ne beszélgessek random arcokkal, akiknek bőven volt mesélnivalójuk a sötét oldalról is. (Még ha erről nem is tudtak, Shanghaiban az idegenvezetőm lelkesen mutogatott egy újságost, hogy nézd, itt minden kiadvány csak akkor megy piacra, ha előtte ellenőrzi a párt. WTF? És ő erre büszke volt, hogy milyen rohadt hatékony a rendszer.)

Új hozzászólás Aktív témák