- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ez oké Bog, de ugye nem gondolod azt, hogy a többieknek nem lett meg ez az infó, hogy mely standokhoz mennek inkább, az egyes helyeken mennyi időt töltenek el? Az egyiknek miért lehet ilyen adatot gyűjteni és a másiknak miért nem lehet?
Kiborult a GSMA? Azt hittem szakmaibbak ennél.
Az előző hozzászólásodból meg azt vettem le, ha valakinek van USA érdekeltsége, akkor jó, ha nincs, akkor nem jó.Félreértés ne essék, kb 1 éve már én is azt vallom, hogy a Huawei eszközöket tiltani kell. De miért csak az 5G-től lettek eltiltva? SoC-t miért kapnak továbbra is?
Huawei = Kína. Kína elhatározta, hogy IT-ben a leghatalmasabb lesz. Gondolom a Huawei-t fogja felfuttatni vele. Teát el kell fogadni, hogy ők ilyenek. Akkor a kérdés.
Miért nem volt jobban megvizsgálva, ki mit vihetett be? -
sh4d0w
félisten
-
kakuk.tamas
addikt
De amint kijöttél a Huawei standról, le kellett volna adnod a nyakbaakasztód. Az, hogy a saját területén figyeli, hogy merre mész, mi az, aminél többet időzöl, szerintem teljesen érthető. Ez egyszerűbb megoldás, mint egy kamerás megfigyelés, meg akkor abból lenne a sírás, hogy mit csinálnak a felvételekkel a kiállítás után?
Meg pont egy arcfelismerésre szakosodott cég kamerával figyeli minden mozdulatod, és azt jobban díjaznád? Nem hinném…
Nem kicsit lett felfújva ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest