- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
-
blueMerle
veterán
Nincs vele bajom, de sokkal hasznosabb lenne pl. oldalt, appokhoz programozható jelzésekkel, és akkor akár néma módban is látni hogy hopp, valami történt. Tényleg nem tudom, hogy ki az, aki kijelzővel lefelé teszi le a telefont az asztalra. Szimplán értelmetlen ez a koncepció, pláne AOD mellett.
-
janeszgol
félisten
Jaj gyerekek, persze hogy o az.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pusszycat #30 üzenetére
Hát két opció van. Vagy benéztük, vagy ugye talált süllyedt.
Ahogy forgatja a szavakat, hasonló kifejezéseket használva.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
joey04
titán
Szerintem egy igazi "TechIsten" van köztünk. Ismét.
-
nagyúr
válasz errorcode06 #24 üzenetére
Nem "lehetnek gondok", hanem VANNAK.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kbyte1024
veterán
válasz errorcode06 #24 üzenetére
Nem lesznek gondok az update-al, mert kB soha nem fog kapni
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
errorcode06
őstag
-
nagyúr
Az Unihertz újra nem tud egyéni-saját terméket kiadni, ezért aztán lövöldöznek jobbra-balra meg mindenhová, hátha vásárlókat szereznek.
Amihez hozzányúlnak, mindent sikerül silány másolat kivitelben kiadni.
Ebben jók.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Laurh
aktív tag
A Nothing végre egy kis színt vitt az unalmasan egysíkú mobiliparba a tavalyi év...de ez kegyetlenül szarul néz ki kidolgozottság terén, meg a hátlap közepén az a felirat.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz pusszycat #18 üzenetére
Semmi ilyesmi, laktózintoleranciám van és bár az volt az ebédemre írva, hogy mentes, úgy tűnik mégsem volt az. Készültem erre, hoztam és vettem be gyógyszereket, reggelre rendbe szedtem magam.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
válasz viragdani01 #17 üzenetére
Ne igyál csapivizet, és a piacrol se kaját.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Köszönöm, teljesen jogos, kiegészítem a hírt a kijelző kapcsán. (A tegnap délutánom/estém borzalmas volt, mert rosszul voltam, remélem a videón annyira nem látszott, próbáltam magam összeszedni, de nem érzem úgy, hogy 100%-ot sikerült nyújtani. )
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
nagyúr
Édes f.sz0m....
Csilidiszkó...
Merem remélni, hogy ennél még mélyebbre is mennek kreténbe.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
forgonati
őstag
Fú, sosem láttam még hasonlót...
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
joey04
titán
egyedi nagyon
-
válasz Luck Dragon #11 üzenetére
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
félisten
-
EMPeter
csendes tag
Ilyen névvel hogy Unihertz, kihagyott ziccer hogy a címben nem "egy frekvencián" van
The final frontier begins in this hall. Let's explore it together.
-
kzcs
tag
Legalább lettek volna kreatívak, ha már másoltak és Everything lett volna a neve
Így még kap egy kis hírverést a Nothing. Jó stratégia. Szerintem el sem hagyja Kínát. -
Fritz Teufel
addikt
Hátulról tisztára '80-as évek! Egyébként nem csúnya, bár a szelfi kamerát én középre lyukasztottam volna ha kiadja...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
vanye
senior tag
Ha valakit érdekel, nem éppen kicsi, 6.81 inches lesz a(z amúgy többi paraméterében ismeretlen) kijelző.
Stern des Südens!
-
kbyte1024
veterán
Support? Vagy droid12-önfog fog megpusztulni élete végéig?
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Kívül csilivili, belül himihumi.
-
-Skylake-
addikt
jo eg mi ez a szar.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
blueMerle
veterán
Jaj na ne már....pont ezt a falusi dilidiszkót kell másolni? Annyi sok más értelmes funkció van még ezen kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest