- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Köszi ezeket holnap át fogom olvasni rendesen.
Ma már egy kicsit fáradt vagyok.Én hallottam a clipet és nem egy rossz darab. De azért volt alkalmam összevetni, a saját sony-mal és nem ugyanaz a kategória a kettő. Pedig az árban és tudásban jóval az ibasso alatt van.
Főleg a részletességben nem. Szerintem jó dolgok ezek a mérések, de a valóságban nem pont így néz ki a helyzet. Azért én végignyálaztam elég sok head fi-s kommentet és az erősítő részét sokszor
ray samuels audio sr-71b + alo audio rx mk3 -hez az erősítőkhöz hasonlították a dac részét meg ehhez. Persze ez nem szentírás, és csak annyit tudok mondani, hogy meg kell hallgatni mit tud.
Azzal nem vitatkozom, hogy ár érték arányban verehetetlen clip. De azért minél feljebb megyünk árban annál kisebb lesz a különbség. Ez egy ilyen terület. Pl. az 5000 dolláros fejes nem fog 10* olyan jól szólni az mint az 500 dolláros.
Igen, de az a hifiman asztali erősítőket is állva hagy. Nem egy átlagos fejhallgató. Amúgy a cikkben azt írják, hogy max hangerőn, megfelelően megy vele, de összeségében nem egy optimális megoldás.
Abszolút nem az érzés miatt. Csak szépen lassan adogatom el majd a nem hordozható cuccaimat. Asztali gép is hamrosan menni fog. Én simán vennék egy asztali erősítőt meg dac-ot, de pár hónapon belül veszteséggel adhatnám el. A kényszer visz rá erre a megoldásra nem a józan ész.

Meg egy kicsit kíváncsiság is...Kolléga

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ma már egy kicsit fáradt vagyok.