- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Kicsit kicsúsztam a szerkersztésből,de most ide linkelem a -nekem legalábbis- perdöntő bizonyítékokat.
Megtaláltam az Ibasso DX100 RMAA tesztjét,majd megkerestem a Sansa Clip-jét is (gondoltam a legdrágábbat a legolcsóbbal) . Az összesítés az érdekes,de ide és ide kattintva megnézheted a pontos méréseket.
Ibasso DX100 Summaráj
Sansa Clip Summaráj
Ezekből az adatokból szinte MINDEN kiderül (kicsit utánaolvasunk,nekünk is) ,de a hangkép alapvetően ki slilabizálható belőlük. Figyelemre méltó az is,hogy a DX100 a 8 mért pont közül kettőre "good" ötre "very good" minősítést kapott,és egy "excellent"-et. Vs. Clip,ami a 8-ból 3 pontból (!) kapott "excellen"-tet szintén 3-ból "very good"-ot,és kettőre "good"-ot (nemtom,ez mennyire releváns,de vélelmezem a mérők szakvéleményét
) .Az egyetlen,amit a tesztekből nem lehet kiolvasni (vhol olvastam,hogy melyik mutatóból található ki,de nem találom a linket) az a detailing. Valószínű,abban jobb a DX100,bár ennek meg inkább maga a felvétel a korláta (ergo olyan részleteket nem fogsz hallani,amit még a studióban is elvesztek) .
A clip maga sosem fog kihajtani egy over-eart,ez tiszta sor. De ha van 1000 dollárod,akkor veszel egy 8 gb-os Clip+-t,vagy Zippet 40 (!!!) dodóért,és 960 játékpénzért egy olyan high-end hordozható erősítőt,amiben nincs még sok más belebszva,mint az Ibassoba. A kettőt összekapcsolva,sztem még méretben is ugyan ott vagy.És igen,mondtad,hogy bivalyerős az amp az Ibassoban,de nem hiszem el,nincs olyan amp a piacon,ami nem közelíti meg. Egybébként ezt az egyik előző hsz-edből másoltam ki "I won’t make the DX100 a permanent solution for the HE-6," tehát az Ibasso sem hajtja meg rendesen,csk jobban,mint a többi.
Kolléga

MOD: és nem kötekedni akarok,de nekem félig-meddig már volt tapasztalatom az ilyen típusú,egzotikusabb márkákkal (negyed annyi pénzért,mint amennyiért most keresel,de hallgatóként ez is sok
) ,és komolyan mondom,megbántam,hogy ENNYIÉRT megvettem. Csk szerintem neked az érzés is kell,hogy Te legyél papíron a portable audiophile körökben a csúcson ( abból indulsz ki,hogy a legdrágább a legjobbat is jelenti) . Just wanna help to you 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) .