Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
Köszi nektek

Ennyi támogatást nem is reméltem
Így a tuti a motiváció.Azért mindjárt megnézem hogy is állunk, mert pont egy 3dmark06-ot nézek rajta, mert akörül van az emu technológiája ezek szerint...
Tudom a szintetikus benchmark l0f@szt sem ér valós környezetben, de már kíváncsi vagyok mit tud a 710m, és ez a legrövidebb módja, hogy ez is meglegyen, meg az alvásdeficitem is rendeződjön
-
olbaidhun
őstag
válasz
Showhai
üzenetére
Első sorban én is a procitól félek, mivel az emu pár éve még alig épített a GPU "tehetségére", nyilván azért mert a cpu egyszálas számítási kapacitását igyekeznek/tek kiaknázni a fejlesztők, kezdetektől..
Szerencs, hogy ma már a belépő notik is viszonylag erős [ emu-ra is alkalmas ] technikát tartalmaznak.
Azonban én nem a tekken-nel nyomtam a teszteket annó a pcsx2-vel, hanem [ tudomásom szerint ] az egyik legjobb játékkal, mely maximálisan kisajtolja a konzol utolsó vésztartalékait is [ legalábbis ami a grafikát illeti ].
Szóval fel a fejjel, támogatunk és drukkolunk! Nem vagyok nagy tekken-es [ azért még joshimitcsú-val leverek bárkit ], de egy jó kis fórumért kivételt tehetek néha.. cserébe újra kitanulom a fortélyokat és az időnként eladó sorba kerülő notijaimhoz mellékelem a korrekten belőtt ps2 emulátort is, hátha mások is kedvet kapnak!
[ Annó nagyon szerettem a psx1 emulátorokat, keresztlányommal mai napig elindítjuk néha a crash bandicoot-ot, vagy más hasonló gyöngyszemet.. nah ahhoz már tényleg bármilyen pc elegendő és fHD-ben mennek szintén a játékok! ]
-
Showhai
tag
válasz
olbaidhun
üzenetére
Ránézésre tényleg harmatos.
Én úgy okoskodok, hogy az említett vga mellé egy i3 is sok lenne bottleneck szempontjából. Nekem egy gyengébb asztali Core2-vel(sztem még az ebben a laposban található cpunál is gyengébb volt, de a lapos CPU-ja elég friss, csak benchmarkok alapján tudtam belőni), meg egy HD4850-el folyamatosan ment a Tekken 5. Mivel a célom a "tömegbunyó"
azaz némi online Tekken plyaer bázis összehozása, ahhoz lehet jó lesz ez a proci is.
És hogy miért említettem a bottlenecket? Sokan lenézik a mobil GPU-kat, de itt is jókora fejlődés történt.
A vidiben i3 van tudom, az erősebb, de egy olyan game is, ami viszont prociigényes.Lásd.
(ezt jelenti nekem a folyamatos játék)Ha valaki azt hiszi fake, akkor tekintse meg a mellette lévő néhányszáz videót "710m gaming" keresőszóval.
Amúgy az asztali összehasonlítás szerintem a fenti videó alapján reális (~Core2Duo 2.4GHz+9600GT).
De majd meglássuk, hogy az elmélet gyakorlattá válik-e. Azért a laptoposok így kinőhetnek a "kazuár" állapotból (nagyjából).És ha úgy adódik, hogy a BF3 multinál nagyobb gépigénye van a PS2 emunak, akkor a bajszom alatt kissé csúnyán káromkodva visszavonom a cikket

Az utolsó mondatoddal logikai lehetetlenség vitatkozni

-
-
Showhai
tag
válasz
olbaidhun
üzenetére
Na újra update

Sikerült összekapnom a hardverkörnyezetem, de ugyebár addig nem tudtam haladni semmivel sajnos. Laptopra váltottam, holnap be is konfigolom az emut rajta. Szerintem a cikk szempontjából még jól is jön, mert egy gyakori és népszerű hardverrel van szerelve: Intel 1007U (2x1.5ghz), 4GB ram, Geforce 710M.
Ahogy okoskodtam, ez a hw asztaliban (minimum) egy közepes Core 2 Duo + nVidia 9600GT párosítás, amin mennie kell az emunak. És mivel minden második lapos ilyennel van szerelve a 100k-s árkategben, így lehet még hasznosabb is lesz a cikk
.Köszönöm a türelmet, és nyomom ahogy tudom

-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
hááát pcsx2(PS2emu)-n csak Tekken5 van ha jól tudom, de ez nem gond(nekem)

Big Bopper: A Timesplitter a "győztest kihívom" procedúra, mint a pingpongban?
szerk: ok csak ennyire vagyok PC-s
@all: tolódik a dolog, mint minden tisztességes projekt
, de jövő héten éjszakás leszek, hátha tudok vele foglalkozni. -
Showhai
tag
válasz
robogo81
üzenetére
Na ez már biztató, hogy szükség lesz egy ilyen howto-ra
.
Ahogy kész, és kirakják, Viktor77 moderátor csinál egy kis rendezést a topicban (elvileg átírja a topic címét, és szerkeszt(ünk) 1. hszt, meg beleteszi az irományt.
Ezúttal kérek mindenkit ismét, ha talál "hülyeséget", vagy elírást a Logout cikkben, kérem jelezze, több sze,m többet lát. Hétvégén hozzáfogok, de nem tuti hogy kész lesz, inkább tojózok vele, csak használható legyen.szerk.:
Nyilván a netplay nem csak a Tekken-t támogatja...
. -
Showhai
tag
Nem nagyon pörög a topik mostanában, de hátha...szóval
FELHÍVÁS
Az a "nagy" tervem, hogy készítek egy átfogó írást a PCSX2 emulátor használatáról. Mivel nem tudok mindent róla (az enyémet bekonfiguráltam ugyan, de ahány ház annyi baj legyen, tartja a mondás), ezért arra kérek minden hozzáértőt itt, és az üveghegyen túl, hogy ha elkészül az iromány, nyugodtan javítsatok ki, vagy tegyetek hozzá, több Sam többet lát.
Az írásban helyet kap egy Netplay plugin is, ami elvileg online játékra ad lehetőséget.
Videó
^^ez utóbbi ugyan hycomat módon van felvéve, de legalább látszik hogy nem kamu.Mivel nagy (közepes) Tekken fan vagyok, és a Tekken 5 netplay támogatott, ezért egyrészt az itteni kontrollervándámokkat kérném meg arra, hogy teszteljék a plugint, és ha elegen leszünk, akár egy közösségi "békésen péppé verjük egymást a virtuáltérben" hagyomány is lehetne belőle (adná az ég).
Egyelőre készülget a leírás, bár nem mindegy, hogy mennyire van rá igény. A konfig-segédlet az egy dolog, de szeretném, ha az "önkéntes tömegverekedés"-ből is lenne valami
Na...? Na...? Na...?

Minden segítséget megköszönök, a társszerzőkről természetesen megemlékezem a cikkben.
Ami megy egyedül is: kiguglizott angol fórumokból infó fordítása. Inkább személyes tapasztalatok, trükkök, vagy PlayStation 2 specifikus finomságok érdekelnének, mert azért sok közöm nem volt hozzá az emulátoron kívül.Asuka Kazama-k, Lei Wu Long-ok, és megannyi név a naptárban
Egyesüljetek!!!

Köszönöm a figyelmet

-
GEIL
addikt
üdv emberek !
Olyan kérdésem volna, hogy "PS2 emu" alatt hogy tudok megnyitni pl egy 100%-os mentést.....a mentés file megvan, de azt hogyan tudom betölteni a virtuális "memória kártyába" ?

-
-
robogo81
senior tag
válasz
szabog4
üzenetére
Nekem az álomgépnek a fele van meg(4 mag 1 gb-os vga,lásd profilom),csak a fő ram 8 giga,de nekem elég ez is ,a speedhack-kel bőven megvan a 50-60 frém ,még úgy is ha rá van rakva a felbontás felskálázása is,meg ha bírja 2x élsimítás is.
A gép lelke vagy 5 éves,a vga 3 éve van meg.Erősen nem mai,meg már nem középkategóriás. -
trufa12
addikt
válasz
szabog4
üzenetére
haverral dobjatok össze ketten 1 jó pc-t
(ha jó barátok vagy haverok vagytok, gond nem lehet belőle)legalább 2 gb -os modern vga...
a 8 magos procit meg köszönné meg vagy 8 gb ram....és menni fog minden bő 60 fps-el . még komolyabb beállítások mellett is..
(mondjuk jóval szebb lenne mint 1 ps2-es grafika )
-
nem_tom
őstag
Hali! Én is mint ezelőtt sokan mások a Tekken 5-el szenvedek. Csak egy valami hiányzik ezen hozzászólás szerint (remélhetőleg), hogy jól működjön az pedig a PEOpS SPU2 plugin. Már felkutattam az egész világhálót, de sehonnan sem tudtam leszedni. Amit pedig letudtam, az nem működött. Bemásoltam a .dll fájlt a plugin mappába, de a listán nem jelenik meg. (ahogy az SPU2null.dll sem)
Ha valaki tud nekem segíteni, azt előre is köszönöm szépen!

-
szabog4
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
Rendben köszönöm a választ, akkor ezek szerint nem csak elírták, hogy 4magos processzor kell neki!

Érdekes amúgy, hogy a ps2 hardvere mennyivel kakibb, mint az újak és még így is sokkal, de sokkal nagyobb gép kell neki, hogy pc-n futtathassa. Persze a forráskód meg az egyéb tényezők...de akkor is! /Erre nem kell válaszolni, nem értek hozzá csak megint 'jár a szám'
/Kipróbáltam WII-s emusan is...hát nem 20-22fps-el ment maga a harc, hanem 2-9-18ig ...

-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok ajánlani valami beállítást, amivel normális FPS szám mellett tudnék haverral játszani?
Intel Core 2 Duo 3800+ 2.1GHz
Sapphire Radeon HD 5770 1gb
4gb DDR2 800Mhz ram /egyik ram haldoklik valószínűleg, mivel 3,25 vagy 3.35 megy és 64bites a rendszerem [ebbe ne menjünk bele]/UFC /ketrecharc/ meg a Dragon Ball Z Budokai 3 /vagy akármelyikkel játszanánk/
A probléma az, hogy 50fp-el normális sebességgel megy a menübe, de játékba 20-30közé esik és lassított felvétel az egész. Talán a Dragon Ball tűnik normálisnak, mivel az pörgősebb, de ennél sokkal gyorsabbnak kellene lennie.
Szórakoztam beállításokkal. Minden állítottam össze vissza és egyszer sikerült 100fps-t elérnem, de, akkor meg túl gyors volt valamint játékba úgyszintén belassult 25-35 körüli értékre.
Egyáltalán tudok én játszani normálisan ps2 játékokon? Fura, hogy mostani játékok is futnak maxon /crysis3 GTA4 azok egyáltalán nem is futnak a gyenge cpu-m miatt...mind1/
Választ és a segítséget előre is köszönöm!
-
istil
csendes tag
Sziasztok
Nekem olyan problémám van, hogy játék közben ugrál összevissza az fps szám. Egyszer 55 körül van aztán lemegy 25-re majd vissza 63-ra. Mindezt egy videón belül, egész pontosan a Vice City Stories legelső intro videójában. Sajnos nagyon bonyolult számomra a pcsx emulator, a billentyűkiosztás volt, amit meg tudtam csinálni.Szóval ez annak a jele, hogy gyenge a gépem, vagy valamit be kell állítani a rendes fps-ért?
-
dante3
addikt
Valaki tudna segíteni gamepad beállítással kapcsolatban?
ilyenem van, beállítok minden gombot a pluginban, de csak az előre hátra irányok működnek, nem tudok fordulni! 
Fatal frame 1- 2-őt próbáltam, mindegyiknél uaz a hiba! Köszi előre is az ötleteket!
-
robogo81
senior tag
válasz
dorka16
üzenetére
Csak tippeket tudok adni erre:
Rakd fel a kontroller driverét a hozzáadott cd-rő(lesz rezgés,nálam a Darksiders 1 kifagy ha a driver nincs felrakva,pedig minden gombot felismer a windows).
Húzd ki az ajzatból a kábelt kis időre(jártam úgy régebben,hogy a joy nem középen volt,szerinte ,meg minden gombra önmagát akarta aktiválni mert épp működött,a win szerint).
Meg szedd le a legfrissebb verziót a biost meg a memcard mappát átmásolod,és mehet tovább a móka.
Nekem Logitech Rumblepad 2 gamepadom van,megvan vagy 6 éve,de komolyabb gond nem volt véle.
-
dorka16
aktív tag
válasz
robogo81
üzenetére
Köszi szerintem majd a procicsere után erőltetem ezeket a játékokat. (Amúgy a GT3-4 is meg van és van PS2-őm is csak már nincs kedvem előszedni őket).
Viszont új problémám van. Játszom a Drakan The Acient Gates játékkal. Régen ez volt a kedvencem. Van egy MT 2012B gamepadom. A win 7 tökéletesen felismeri. Az emulátor is látja és be is tudom állítani elvileg de a gyakorlatban sehogy sem lesz jó.
A játék szinte az összes billentyűt/kart igénybe veszi ami a vezérlőn van és itt jön a gond. Amikor beállítom a digitális irányokkal felülírja a a bal analóg kar irányait. A jobb analóg karnak meg nem olyat ír be mint a balnak.
Ha a balt állítom szépen írja, hogy X,Y,Z tengely a jobbnál meg azt, hogy 0,1,2,3 gomb.
Szóval azt látom amit a képen és ha be akarom állítani a D-Pad-ot akkor a felső 4 sort átírja. És nem működik a játék. Szar az irányító vagy én rontok el valamit? -
robogo81
senior tag
válasz
dorka16
üzenetére
Próbálkozhatsz a procid tuningolásával,pár százas ajánlatnak biztos örülne(állítólag 3500 Mhz-ig gyári feszültségen is lemegy,de ha nem értesz hozzá ne csináld,nem éri meg),a grafikánál használhatod a dx 10-et is,ha Xp-nél újabb a win a gépeden:A grafikánál a renderer fűl alatt tudod kiválasztani.
Vagy esetleg beállíthatsz még a natív alatti felbontást,ha elfogadod hogy úgy néz ki mint a Ps1-es gran turismok.
Ezek talán még löknek a sebességen valamit.munky: szívesen.

-
dorka16
aktív tag
Egyelőre az történt, hogy engedélyeztem a 8bites texturákat és kikapcsoltam a képkocka korlátozást. Na most amikor csak egy autó van a pályán pl. licencél szinte játszhatatlanul gyors lett az autó reakciója szóval átestem a ló túlsó oldalára.
Maga a játék szépen fut. 6 autónál hát sokkal jobb a helyzet mint volt de azért inkább lassított felvétel. Visszaveszem 100% a turbót. -
dorka16
aktív tag
Nem használt. Megnézek más játékokat is.
-
robogo81
senior tag
válasz
dorka16
üzenetére
A speedhack-et próbáltad?
A magyar neve az emuban : beállitások/emuláció beállítások/játék hackek
tt kell a gyorsító hackek fület kipipálni,alatta meg a csúszkákat ráadni,meg a gyors dvd kivételével kipipálni a többi 4 kockát.Szinte minden confignál érdemes használni szerintem,sokat dob a sebességen ha lassú a géped,és ha gyors a gép akkor lehet a képjavítókat is ráadni.
(#1259) munky: szerintem te is használj 1 kis speedhackot,utána nyomj játék közben F4-et,az fixálja a sebességet 50-60 frémben(legalább is ez felé nem megy).
-
dorka16
aktív tag
Helló!
Az adatlapomon látható géppel próbálok játszani. Maga az emulátor működik csak marha lassú a GT3. Kevés a gépem vagy valamit nem jól állítottam be? A felbontás natívon van. A menüben még 50 fps van aztán lemegy olyan 8-10-re. Érdekes módon a GT4 is ugyan azt a tempót hozza pedig szerintem annak sokkal lassabbnak kéne lennie.
Előre is köszi! -
munky
őstag
Hello!
A GTA Liberty City Stories-t próbálgatom és PCSX2 v1.0.0-t használok. Egész szépen és játszhatóan fut, viszont a játék hol felgyorsul hol belassul egy kicsit, ami elég zavaró. A kép és a hang egyszerre teszi ezt. Közben 45-100 fps között ingadozik a sebesség.
Van valami megoldás erre a jelenségre, vagy ez az emulator esetén "normális"? Eddig még nem használtam ilyet soha, így nincs vele semmilyen tapasztalatom.
-
robogo81
senior tag
válasz
SupportLmg84
üzenetére
A legjobb ha te is kipróbálod,az ő gépében erősebb a videó kártya,de nálad 3 magvas a processzorod,ha be van állítva akkor kihasználja a 3 vagy több magot,meg befogja a videót gyorsítani,a speedhack menü sokat dob a sebességen ha rá van tolva.
-
SupportLmg84
csendes tag
Hy gondoltam hogy valami ilyen választ fogok kapni ezért is bátorkodtam átmenni a haveromhoz mivel a ps2-es emun a dbz budokai tenkaichi 3-al és az ö gépe az enyiménél sokkal kiseb pentium dualcor 2x2400 ghz-proc 1x4 giga ddr3-as ram 1.nvidia geforde gt640-es vidikari és neki ölég szépen megy .
-
NZséé
tag
válasz
SupportLmg84
üzenetére
persze, hogy elindul, de a sebességgel néha akadhatnak gondok...
pl a hardvereddel kb. 12-13 fps és 30 fps között ugrálhat, kicsit lassabb játékmenetben lesz részed ...
kisebb grafikai hibák is előfordulnak...magyarul olyan nem lesz, mintha ps2-esen játszanál, de azért élvezhető...
egy próbát megér...
-
SupportLmg84
csendes tag
És egy ilyen konfigon vajon elindul a ps2-es emulátor :
alaplap:Asrock 960GM-GS3 FX
processzor:AMD Athlon II X3 450
ram:2x2x giga ddr3-as
videokártya:ati radeon hd 3000,512mb
és ezzel a játékal szeretnék majd emun jáccani:dragon ball z budokai tenkaichi 2 -
VoidXs
nagyúr
PCSX2 támogatja valahogy a Jak X-et? Eredeti pedig, fekete kép bugom van.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Akinek gondja van az emulátor konfigurációjával írjon PM-et.
-
robogo81
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Sziasztok:
Az én saját véleményem szerint ez bőven elég az emu alá,inkább a gyors (3 ghz felettiek/vagy turbóval) 3 vagy többmagos procit(intell)kedveli inkább,kihasználja a 3 magot,meg betudja fogni a vga-t is a gyorsításba(bár kétlem hogy 100%-ig kihajtaná).
Szerintem a géped elég a Pcsx2-alá,ha mégis lassulna a speedhack opció sokat dobhat a sebességen.
A memória mennyiséggel nincs gond,az ha van sok,az sose gond. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Ez a videó alapján egy HD7750 elég lehet, ti mit gondoltok?
-
adalbert1
veterán
Szerintetek mi az a minimum VGA, amivel elfutna a GTA Vice City Stories és Liberty City Stories? CPU és RAM remélhetőleg nem lesz gond (i5 3550 és 8 GB RAM), de új VGA-t kis túlzással kb. Diablo 3-azni (esetleg új Xcom, Civ5, LFD2) és PS2 emulátorozni vennék.
-
-
BeeNiTTo
tag
ssx
ilyen sielős game
-
Viktor77
titán
válasz
BeeNiTTo
üzenetére
Ram, vga elég, a procid is, bár az lehetne erősebb (ez a leggyengébb láncszem, ebből kell az emu alá a lehető legerősebb).
A játékoknak mennie kéne, szerintem csak beállítási problémáid lehetnek. Az első hsz-ben találsz linket a legújabb verzióhoz, és részletes magyar leíráshoz is.
Illetve, most kapcsolok, Mario nem hiszem, hogy van PS2-re (lévén Nintendo húzónév), csak ilyen összetákolt PS2-n futó Nintendo emulátorral futtatott akármik.
-
BeeNiTTo
tag
egy ps 2 emu hoz kb milyen gép kell?
az enyém
cpu c2d 3000
ram 3gb
vga 1gb hd6770ssx-et probáltam de inditáskor kiijr hogy nincs elég memória
+2 máriot de azoknál fekete kép van -
janihunk
senior tag
Működik a PS3 emu. De mihelyt valami játékot akarok indítani egy Elf fájlt keres é nincs sehol. Mi ez é honnan tudom leszedni?
-
Dreimus
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Szia,
Még nem érte el az 1.0.0-s verziószámot. Jelenleg még csak a 0.9.8 verzióban van, amit én illetve te is linkeltél az még nem is béta hanem a fejlesztés alatt áló development verzió ami naponta/hetente változik

-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Azért ez szép eredmény,vagy 7-8 éve csinálják.
Total Games: 2299
Playable: 1695 (73.73%)Ingame: 370 (16.09%)
Menus: 88 (3.83%)
Intro: 128 (5.57%)
Nothing: 18 (0.78%)
2300 játékból ez szép arány.
És ez csak az oldaluk által számba vett játék,ki tudja még mennyi mehet vele,nem csak ennyi játékot csináltak Ps2-re. -
janihunk
senior tag
Ezt is megéltük. Megjelent a PCSX2 v1.0.0
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk
üzenetére
Valaminek lennie kell,a fejlesztést ki kell próbálni(vagy lehet hogy megírtak egy programsort,a kód ment a lemeznyomdába,a lemez a tesztgépbe,és vagy jó vagy nem
,de szerintem ez a módszer nemigazán idő/pénzbarát
).
Az hogy 8 vagy többmagos a gép,nem meglepő,Ja tényleg,ha a teljesítmény a lényeg miért nem a mostani vga-ra írnak emut,egy középkategóriás kártya számítási teljesítménye sokkal több,mint egy csúcskategóriás cpu teljesítménye,nem?
A vga-m 907.2GFlops,a cpu-m meg 50 GFlops-ot tud,melyik a több és mennyivel?
Egy hozzáértő programozó talán tudna erre válaszolni.
Tényleg Nóbel díjat annak aki megírja a ps3 emut,amin gond nélkül mennek a játékok(aki tudja érti mire mondom). -
janihunk
senior tag
válasz
robogo81
üzenetére
Hát nem tudom én 3-4 éve próbáltam ki elsőnek de akkor még 1 magos celeronom volt azon meg nem igazán ment
De állítólag van hivatalos PS3 emu, amit a sony csinál de rendkívül zárkörű teszt. sg-n írja pár ember hogy müxik de eszük ágában nincs belinkelni semmit róla. Jelentkezni is lehet a sony nál de állítólag nagyon nagy a titoktartás, gépfigyelés van ilyenek:S Ja és csak OSX en megy 8 magos procin és hasonló. -
robogo81
senior tag
válasz
üzenetére
SZiasztok.
Az én személyes véleményem az,hogy próbáld ki.
A Pcsx2 szereti a többmagos procikat(kihasználja a 2 mag felettieket is,a tied ugye virtuálisan 4 magos? 2+2 ht?).
Tégy vele egy próbát,töltsd le a legújabbat,[link],ha kezdő vagy a témában az első hsz-ban van linkelve használati útmutató,ha lassú a játék használd a sebességgyorsítókat(speedhack),meg magyar nyelvű az utóbbi időkben kiadott verziók. -
törölt tag
Sziasztok!
Core13as, 3giga ramos, HD5470es Dell Inspiron N 5010es lapira érdemes feltenni a PCSX2-t, vagy inkább hagyjam.Nem diavetítést szeretnék látni

-
robogo81
senior tag
válasz
gabesszg
üzenetére
Egy erős videokártya sokat segíthetne,az enyémet az emu képes 40% feletti kihasználtsággal is gyorsítani.
Bár ha I5-öd van,érdemes a legújabb verziókkal is kipróbálni,a speedhacket bőven adagolni,meg ugyanitt kijelölni az MTVU ablakot is,meg a többit is.
Ha tudsz, a procinak is adhatsz bőven + MHz-t,a 2500k-nak bírnia kellene. -
gabesszg
aktív tag
válasz
janihunk
üzenetére
Most időközben kipróbáltam elindult a játék elején jól ment de konkrétan a játék részénél kemény 10fps/s-ot produkált. Esetleg ezekre a kompnensekre van valami olyan driver ami "kihozza a maximumot" belőle(bár van egy sejtésem, hogy külön videokártya nélkül esélytelen.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok van egy i5 2500k-s procim mellé 8gb ram(ha meg kellene adni még valamit akkor azt légyszíves írjátok) ezzel van "esélyem" külön videókártya nélkül működésre bírni pl a 24 játékot?válaszotokat előre is köszönöm!
-
zoltanz
nagyúr
Én csak egy Athlon X2 3600+ játszok, de egy nem túl hardverigényes játék pl Mortal Kombat - Deception kifekteti. Kicsit lassú natív felbontásban (élvezhető szint), ha lejebb veszem jó.
-
mokus1
addikt
Na most jutottam odáig hogy van időm vele foglalkozni, a beállítosokba a felbontást gondolom célszerű állítani esetleg mást érdemes?
-
mokus1
addikt
Sziasztok.Párszor már probálkoztam kedvenc játékaim futtatásán pc-n de mindig falba ütköztem.
A Gran turismo3-4-et már tudom valahogy futattni viszonylag jó mínőségben pc-n? Ha igen és használja valaki letudja írni milyen pluginokkal?köszi -
westcoastog
veterán
Azt esetleg tudja valaki hogy a Test Drive : Eve of destruction játszható-e már valamelyik emulátorral?
-
FÖNÖK
tag
hi!
Azt tudja valaki hogy miért nem ismeri fel a procimat Amd X4200+ ami elvileg tudja az sse 3-at.[link]
a válaszokat köszönöm -
robogo81
senior tag
Szerintem ha a windows felismeri,és/vagy van hozzá működő driver,akkor bármelyikkel menni fog,de a vibráció az más tészta,az csak akkor fog menni ha a gyári driverben be tudod állítani.
Nekem Logitech Rumblepad 2 van,a win felismeri mindegyik gombját,meg a joyokat,de csak akkor megy a vibrálás,ha a gyárit is felrakom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-book olvasók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így a tuti a motiváció.
azaz némi online Tekken plyaer bázis összehozása, ahhoz lehet jó lesz ez a proci is.

még ha engem is alázna mindenki

a nasa -s procijával
tt kell a gyorsító hackek fület kipipálni,alatta meg a csúszkákat ráadni,meg a gyors dvd kivételével kipipálni a többi 4 kockát.
).