Hirdetés
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok,na sikerült végre sokszori törlés,újratelepítés után mindent felrakni,ami magyar:pályák,acthu-csomag,stb...Megy is szépen hibaüzi nélkül,kivétel a DDU2-ben,a beremendi cementmű utáni 1-2 km-nél fagyogat,hiba valami extended shape,stb..aztán csak kilépéssel tudom folytatni.A balaton-dél 3.1-el semmi gáz,de viszont az Alföld-5 úgy ahogy van nem megy,kezdi hibával,bdmot blablabla-tnem tudom beolvasni,na ezt sikerült a fentebb leírt cserebere módszerrel javítani,de utána az act-editorban már ez fogadott
em tom a track adatbázist betölteni! Na ezt már vagy 4-5-ször eljátszotta,úgyhogy mostmár fingom sincs,mi van! Pedig Jadroék oldaláról szedtem mindent le,és úgy ahogy le van írva,és fel is települt rendesen,Bin is fenn van,stb-stb......HELP. Pedig már a fórumot is vagy 20-szor elolvastam hátha találok valamit,de nem!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZEG!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
em tom a track adatbázist betölteni! Na ezt már vagy 4-5-ször eljátszotta,úgyhogy mostmár fingom sincs,mi van! Pedig Jadroék oldaláról szedtem mindent le,és úgy ahogy le van írva,és fel is települt rendesen,Bin is fenn van,stb-stb......HELP. Pedig már a fórumot is vagy 20-szor elolvastam hátha találok valamit,de nem!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAZZEG!!!