Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Namost. Ne egyszerre pakoljatok vissza mindent, mert akkor a hiba megmaradhat. Én úgy szoktam hogy felnyomom a TS-t, majd rá az frissítéseket. Gyári, majd Bin. Ezután Newroads, Xtracks. Ezzel meg is van az alap. Ezután csak áthelyezem a régi TS-ből a pályákat amik kellenek. Tetszés szerint újra is lehet ezeket telepíteni. Ugyanez van a járművekkel, bár én szinte csak Acthu csomagokat használok. A pályáknál még vigyázni kell arra hogy ha vannak benne actok akkor kellenek a megfelelő járművek és consistok.
Azt javaslom hogy egyesével rakjátok vissza a pályákat és ha megy minden, jöhet a következő!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest