Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Igen,aztán találtam egy leírást,amiből néhány részletet hasznosítani tudtam,így a két mezőbe is írtam és kiszámoltattam a menetrendet.Akkor az indítás után pár perccel szabadot adott.Tettem fel egy álló tehervonatot,az is rendben volt.Aztán a többi állomásra is álló járműveket,de ezt már nem tolerálta.Valamit a szerelvényben lévő vagonnal kifogásolt. A közlekedő szerelvény kocsijait ezek szerint nem lehet újra pl álló szerelvényben szerepeltetni?Hanem lett egy másik probléma!Az activity editor térképén nem jelennek meg a szerelvényazonosítók.Tehát futtatásnál is látni,hogy a jelzők átváltanak,de magát a szerelvényeket nem.Ez nem csak a feltöltött,hanem az összes pályára vonatkozik,sajnos. Nem tudom mi lehet az oka,tegnap még működött,de fogalmam sincs mi állítódott el vagy mit kéne beállítani.Gyakorlatilag ha a pályára teszek egy járművet vagy az utána szerkesztés közben nem látható és ez elég kellemetlen.Remélem te tudsz rá valami megoldást.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs