- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az mitől lehet, hogy az MSN-ben a webkamera folyton megszakad kb negyedóránként?
A küldött és a fogadott is, de nem egyszerre!!
Próbáltam már 6-os és 7-es msnnel is...
Akivel pedig használom, annál csak nálam csinálja ezt, szóval elvileg a probléma itt lehet. -
moonman
titán
válasz
vöröshagyma #67 üzenetére
codecet is konfigurálj alá jól. én xvid-ben veszem föl, értelemszerűen xvid control paneljében beállítok minden kódolási paramétert. igaz a 20fps sem 20fps csak mondja, de jobb, mint a semmi.
-
Digital
addikt
Ugye nem műkszik senkinek az MSN ma este?
-
moonman
titán
válasz
vöröshagyma #62 üzenetére
Bővebben: link annyiból trial, hogy egy vízjelet tesz a felvételre, különben ugyanazt tudja, mint a regisztrált verzió.
-
obero
csendes tag
Hali!
Szinte az összes topicot végigböngésztem, de igazi megoldást sehol nem találtam, talán itt.
Alapfelálláshello, USR8003 router 4gép xp velmindenhol van net, nálam sp2.MSN Messengerre nem tudok bejelentkezni, bár egyszer sikerült, akkor, amikor leszedtem az sp2-t, aztán visszaraktam, megint sikerült, de egy frissités utáni újraindítás után aezt írja ki:
A belejentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el, később próbálja meg újból.80070195. A röhely, hogy ezt csak kb 2 órája írja előtte azt írta ki, hogy nem tud kapcsolódni. a hibaüzenet száma ugyanez volt. A kapcsolat tesztelésénél hibát jelez a tartományhatóság-nál, valamint a tartományhatóság konfigurációjának verziója, a javítás törlés, de nem hajtja végre. én manuálisan törölném, de nem találom sehol.Tűzfal ki-be kapcsolás , valamint ZA ki-be kapcsolás nem segít. Régóta kinlódok ezzel a bajjal. Többszöri le-fel install, nem számít. AZ MSN 7.0B, de a 6.2 sem számított.
Obero -
nem tudja vki hogy az miért lehet hogy ha beirom: e-mail+pw kilkk bejelentkezés, minden ok, de ha bepipálom automatikus bejelentkezést hirtelen ''nincs ilyen fiók vagy lehet hogy rossz pw-t adtál meg blabla'' amikor ugyanazt irtam be mint mikor auto bejelentkezés nincs bepipálva...
7.0 beta van most de 6.x verziónál is ez volt. -
Feco26
csendes tag
Nekem a következő kérdésem lenne: Ha valaki bekapcsolja a webcam-ját, akkor én hogy tudnám a kapott képet rögzíteni (felvenni)???
-
Feco26
csendes tag
Nekem a következő kérdésem lenne: Ha valaki bekapcsolja a webcam-ját, akkor én hogy tudnám a kapott képet rögzíteni (felvenni)???
-
moonman
titán
nem csak faq
Bővebben: link
-
moonman
titán
válasz
Tele von Zsinór #48 üzenetére
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem az a gondom, hogy leszedtem a 7es bétát, mert van benne a kézírás és ez megtetszett, mert a 6.2-es is tudta fogadni. Felraktam, és nincs ott a Kézírás gomb, ahol a súgó és a haverok szerint lennie kéne.
-
iloz
csendes tag
Sziasztok!Lenne 1 kérésem.Valaki 1 rendes ember akinek a 7.0 verzió van fent,és működik neki a rajzolás,felvenne partnernak,nem hosszú időre,csak még átküldené nekem!Előre is köszönöm,(Bízok bennetek)
Valahogy meghálálom!Sziasztok
-
[HUN]Zolee
őstag
Az lenne a problémám, hogy webkamozni szeretnék egyik haverommal. A kapcsolat létre is jön, de az ő kéne nagyából folyamatos azzal nincs gond, de az enyém nagyon szaggat
MEgnéztem 1-3kbyte/s körül vannak a küldött bytok a max 8kbyte/s helyett. Mi lehet a gond? tűzfalat kikapcsoltam akkor is u.ez.
-
TitiRii
senior tag
na de az én kérdesemre esetleg valaki valami ötlet vagy válasz?
-
moonman
titán
válasz
ballington #41 üzenetére
sima téma. keress meg msn-en vagy emilben, ha érdekel.
-
moonman
titán
érdekes, nekem nincsenek fülek.
ha jól emlékszem úgy csináltam, hogy 6-osban kikapcsoltam (ott még lehet) aztán rátelepítettem. -
Mr.Skyline
senior tag
Szóval ha jól értettem akkor a 6.2 MSN Messengerhez fel lehet rakni úgy a Plust! hogy nem k*r szét semmit?
100%? -
TitiRii
senior tag
hogy mindenkinek egyértelmű legyen mi a problémám :
Bővebben: link regi
Bővebben: link és az uj -
SzlobiG
félisten
Van már 7-es No béta?
-
TitiRii
senior tag
Hehey
na gondoltam felrakom ezt a 7 es csilli villiséget
egész jó
de
ennek ilyen buta xps kinézete van, ok a 6 osnak is az volt de ott legalább át tudtam álitani a szineket
itt meg?
váá
nálam minden fekete erre ez meg itt rikit a fehér ezüst kombos conaxt listel
nem lehet vhogyan ezt is rábirni a szinek modosulására? -
TeeJay
félisten
van egy parancs ami után magától kiírja a szám címét
de a nevem előtte van
tehát így mondom pl ilyen névre vágyok hpgy
(*)xyz(*)Plays : Motorcycle - As The Rush Comes(Above & Beyond Dynaglide Remix)
elől van a nevem két csillag közöt utána van hogy Plays: és van valami parancs ami a plays után írja a szám címet
szóval csak a szám változik a nevem elől nem
és tuti van ilyen mert egyik lány barátomnak megcsinálta egy fiú
hogy miért akarom hogy kiírja?
mert akkor ha mixelek vagy miexlt zene megy tudják hogy hol tartok és egymásnak küldjük a a zenéket ami épp megy
na tudtok segíteni? -
TeeJay
félisten
tudjátok hogyan lehet a nevem után kiírtani az épp winampba játszott zene adatait?
leszedtem 3plugint is de nem megy egyikkel se
mi a baj? -
Breki4
csendes tag
Sziasztok kicsit macerás a dolog de megy.
Azt kell csinálnotok hogy a sima windows messengert meg kell győzni róla hogy nem akar bejelentkezni.
A program files között van egy messenger könyvtár,azt törölni kell.
Ezt nagyon nem akarja majd hagyn de ha a futó alkalmazások között(ctrl alt del)
leállítod az msnmsgr.exe-t akkor menni fog.
Utánna már be tud jelentkezni az msn 7-esed a netpassportoddal mert a windowsos szar nem használja. -
ducati996
csendes tag
Sziasztok!Vki segíjjen!!!!Nem mükszik az msn 7.0-sba a játékok!!!mit kéne letölteni vagy beállitani?vki segítsen léccike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-
dj.saabe
aktív tag
Ha van valami lyne tüzfalad kapcsod ki !!
Hiába van a tüzfalban beállitva hogy kapcsolódhat a nethez minden ami kel az MSNhez ha beszélnél mikrofonon nemjön megy át a hang !!
erre én azt találtam ki hogy egy külön progit használtunk (igaz abban nemvolt webcam nem is kelllett nekünk)
a neve Ventrilo. -
Zsazsi
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet szóbeli beszélgetést folytatni. a web cam kapcsolat tökéletesen műxik, de a hangot sehogy sem sikerül belőni. Már mindent próbáltunk a beállításokkal, de hiba!
A segítséget előre is köszi!
(6.2 és plus van telepítve)
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
-
Redreamer
tag
Na ma már nekem is orvosolódott a probléma! Kár volt szenvedni a hiba nem ez én gépemben volt! Na mind1, azért küldhetnének előtte valamit, hogy szünetelni fog vagy vmi, de még egy kósza hírt se hallottam! Éljen a microsoft
-
X-COM
nagyúr
a .net passport szolgáltatással volt gáz, azoknál akiknek nem hotmail.com/msn.com a loginjük
-
seemannp
csendes tag
Megjavult a genyó! Gondolom Bill is használni szeretné
[Szerkesztve] -
kukucs
csendes tag
egyebkent nekem tokeletesen megy a 7beta-val, egyelore
-
kukucs
csendes tag
Nem lehet, hogy a windows messenger elindult es fogja a kapcsolatot, amig az msn messenger be akarna lepni?
-
Redreamer
tag
Na bakker nálam sem megy!
Ez így nem jó nekem kell az msn!
Na mind1, van akinek már megjavult azóta? Kérek pár bíztató szót! -
seemannp
csendes tag
ami nekem a legfurább,hogy nekem sem megy ! de csak az eggyik gépen. a másikon van msn ,de nincs pasport vagy mi a fas... azon meg bejelentketik simán. csokoltatom a bill-t
-
macy
addikt
Próbálja meg újból.
A Microsoft® .NET Passport szolgáltatás átmenetileg nem tudta teljesíteni kérését. Később próbálja meg újból.
Tagsági szolgáltatások Használati feltételek Adatvédelmi szabályzat
Egyes részek © 1999 - 2004 Microsoft® Corporation. Minden jog fenntartva. -
macy
addikt
De most komolyan, miért nem megfelelő a NET passport fiókom?
Csináltam másikat de már az se megy.
MSN 7 uninstall. -
macy
addikt
Nálam se megy ez a sz@ar.
-
SlayR
senior tag
Ok köszi azthittem megint a Windowsom kavart mert múltkor jópár programomat letíltotta. -
duracell89
senior tag
'' Microsoft® .NET Passport was temporarily unable to complete your request. Please try again later.''
ms .NET Pass nem tuta teljesiteni a keresr. probad kesob
magyaru éppen valami nem stimme, probakoz -
SlayR
senior tag
A következő problémám lenne megpróbáltam elíndítani az MSN messenger mire azt az üzenetet kaptam hogy a NET Passport igazolványomat nemtudta bejelnetkeztetni a rendszer. Utána feldobott egy oldalra ahol ez az üzenet várt:
'' Microsoft® .NET Passport was temporarily unable to complete your request. Please try again later.''
Fogalmama sincs mi ez kiokosíthatnátok kicsit
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest