Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvarszkia
csendes tag
Egy kis előrehaladás (vaqgy inkább hátra) történt. Visszavittem a gépet, ahol vettem. Szerencsére a szervízes srác (oda küldtek) pont egy régi haverom. Elmondtam a panaszom, beszélt az Albacomp-os szervízes ismerősével. Azt mondta, hogy szerinte hardver hiba lesz (azon belül is a memóriával kapcsolatban mondott valamit, de azt már nem értettem).
Most elküldtem a nagy szervízbe... (30 napos a határidő). Milyen jó, hogy az ember jóhiszeműen vesz egy gépet, amit jóhiszeműen eladnak neki, makd még jóhiszeműen vesz az ember egy internet előfizetést is, amit szintén jóhiszeműen eladnak neki... és a felhasználó... szív...
Mert van egy vadi új gépe, amiben benne áll a pénze (és itt ugye egy 100 ezres tételről van szó), de nem használja, nem használhatja, mert nem működk úgy ahogy kellene...
Amúgy ez az én és családom sajátossága... szeritem... én mindig mindenből kifogom azt, ami nem működik rendesen... Legközelebb oda adom valakinek a pénzt, hogy vegye meg a gépet a saját nevére és adja nekem...
Remélem a szervíz megoldja a problémát. Majd leírom ide, hogy mi volt (hátha másnak is segít majd valamiben).
Más: valaki használ Winddel mobil előfizetést? T-mobile, Vodafone, Pannon? Valaki?
Amikor megy a Stickem, akkor (Békéscsabán) a belvárosban 4 Mbit/s , ahol én lakom, a szélén 2 Mbit/s
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest