- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Alukard
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a hétköznapi gagyikompakttal kattogtató apuka, papa, stb számára a képek rendezgetése más tevékenységsort jelent mint nekem - így az általam képviselt "képrendezgetés" ennél azért hardver igényesebb feladat, ami megint csak a jelenleg futó atomos wind platform erényeit emeli ki !

Irfanview meg a többi vacak tényleg marha jó nézegetésre, de ha már ilyesmire vágysz, vagy esetleg kicsit többre vess egy pillantást a picasa-ra, egész jó kis program a nem totál kezdő kattogtatóknak, megismerhetik benne a vágást pl mint oly alapműveletet, amely teljesen hétköznapi rutinnak számít és az általad említett szoftverekben vagy nem lehetséges, vagy nehézkes. Ilyesformán az ágyúval verébre fogalmán sem derülnék látványosan, mert némi tudatlanságra, fantáziátlanságra derít fényt.
És természetesen sorry, ne vegye egyikőtök se magára, no offense, mea culpa ha valakit megsértettem.
Jah nézegetésre sokkal jobb a fenti kettőnél szerintem a faststone image viewer.
Nah télleg befejeztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest