- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
DarkByte #1392 üzenetére
Aha. Avastot használtam vagy fél évig és fura volt a lassúság mondom mifene, a progi frissítve nem értem. Feltettem a szintén ingyenes AVG free-t uhh....legyalult egy rakás trójait, férget, és egyéb jóságokat melyekre az avast ugyet sem vetett. Igen, frissítve volt az avast naponta, bekapcsolva, jól konfigurálva, stb... Na ennyit az avastról, aki erre bízza a védelmet.....
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
DarkByte #1356 üzenetére
Üdv ismét!
Azt a Vista Ultimate-et lehet nem kéne ráeröltetni a Windre. Azért ahhoz már kell egy izmosabb hardver, hogy használhatóan fusson. Én tegnap tettem fel a notimra. Azon túl amúgy, hogy memóriaigényes, kinyalja a seggem
Nekem nagyon bejön, habár most használom először.
-
JrCsG
tag
válasz
DarkByte #1160 üzenetére
Nincs mit, most nagyon rá vagyok kattanva és rengeteget olvasok róla
Itt egy egész jó kis alkalmazások használata közben videók:
http://www.crunchgear.com/2008/06/26/first-look-msi-wind-update/Attól félek csak, ha beleugróm, pár hónapon belül kijön valami újabb, hasonló áron
Nagyon rosszul esne. Egyébként egyedül a firewire, de az nem is annyira fontos, meg az alapból nagy aksi hiányzik belőle, nekem legalábbis.
Ja meg az zavar kicsit nagyon, ha bővíteni akarom, akkor ugrik a gari (pedig a +1 Gb ram rögtön játszana, meg esetleg egy SSD, bár annak még nem is néztem utána, hogy bele menne-e)
-
róland
veterán
válasz
DarkByte #1107 üzenetére
Medion Akoya Mini az ALDI saját gépe. Németországban és Ausztriában kapható, német billentyűzettel. Szerintem nem hoznak belőle hozzánk, főleg nem magyar billentyűzettel.
Intersparba tegnap nézegettem jó áron Fujitsu-Siemens bill+egér kombót, de persze német billentyűzet volt a dobozban.
-
Vegha
senior tag
válasz
DarkByte #1015 üzenetére
A témához annyi hozzúfűzni valóm van még, hogy:
1; jacken keresztül is létezik SPDIF
2; ha már következtetésekből konkrét tényeket lehet állítani, ezesetben azt mondom:
VAN benne SPDIF, hiszen láttunk már olyan MSI notebook-ot, amely ezt támogatja. Miért ne használhatnák ua. a hangchipet ?
Na, pontosan ennyire stabilan volt megalapozva Alukard kijelentése is...
Viszont ha USB-s hangkártyára lenne szükségem, valszeg nem az integrált hangkártya tudása felől érdeklődnék.
(megjegyzem a kiinduló kérdéseim azoknak szóltak, akik már használják a gépet és van tapasztalatuk is)A vitát részemről lezártam.
-
Stephen003
tag
válasz
DarkByte #993 üzenetére
El tudja nekem valaki mondani miért olyan fontos ez a Hsdpa modem cucc?
A Windben van wifi + bluetooth.
Miért olyan fontos ezek mellé még a Hsdpa?
Hsdpa az nem a mobil netes megoldás? (gprs/edge/3g utáni új lépcsőfok?)
Mert ha az akkor annak tök fölösleges akinek van másmilyen netje otthon.Útközbej jó lehet de országban messze nincs még normális lefedettsége a nagysávszélességű mobil netnek.
-
C.I.M.B.I
csendes tag
válasz
DarkByte #986 üzenetére
Nos én annyira (sőt egyáltalán nem) vagyok Warcraft fan, ezért nem is ismerem a gépigényét. Viszont annál nagyobb MOHAA fan meg COD fan vagyok.
Akkor azok is futnak rajta vígan?Mert annak veszettül örülnék
Mondjuk amint nézem HalfLife és FarCry is akadásmentesen fut! Hú de szimpatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest