- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Blastah #7429 üzenetére
xp alatt a hibaüzi "memóriahibára", vista alatt "driver nem kompatibils" hibára enged következtetni.. szvsz a drivercd-ről használj drivereket alapban, úgy próba, pl 3dmark+hotfix, stb.. utána pl csak a video-driver cseréje.. a CCC-t nem közelező felrakni (de ah felraktad akkor .net1.1+.net2.0 kell alá), elég csak a DD-t + egy ATT-t a beállítások eléréséhez. moddolt drivert ne használj szvsz, ha még nem vagy profi..
ha valaminek nem találtál kompatibilis drivert, tiltsd le, és úgy próba..
én többek között az ilyen szarakodások miatt nem akarok vistát használni..
AMD kieg.progikat se rakd fel alapban, csak ha minden oks, akkor egyesével, sajna csak így lehet kiszűrni mi a ludas.. -
Balázs1986
őstag
válasz
Blastah #7429 üzenetére
Ha a ram rossz, megtudhatod a memtest86 -tal, a túlmelegedést pedig egy hőmérsékletfigyelő progival (pl. nhc)
De szerintem az lesz amire először gondoltál, valamilyen driver. Ha nem memóriahiba, lesd meg, hogy a 3dMark lefut-e rendesen. Ha nem, akkor több mint valószínű, hogy video driver.
(Nekem a webcam driver csinálta olyankor is, mikor nem is használtam, de az más hibával kékült.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest