- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneHeart
csendes tag
Hello!
Nekem is MSI-m van, azt mondják gyakori hiba, hogy szarabb a hűtés a kelleténél/ teljesen rossz.
Wifi-nél látod,is ,csatlakozik is, és nem tud netre menni,vagy csak simán látja és nem tud kapcsolódni?
Megoldás: Vidd vissza, garanciajegy meg nekem is igy van rajta...kicsit érdekesen...Ha ugatnak, reklamálj,de mindenképp vidd el hogy cseréljék/szervizeljék (utobbi lesz inkább) -
plaszy
őstag
Hali!
Nekem is ilyen van 2. gépnek. Kb. 6 hónapos, de nekem nem melegszik jobban, mint a másik. Ha ez már korai probléma volt, akkor már azonnal lépned kellett volna szerintem, nem kellett volna 13 hónapot várni.
Én kicseréltem a ramokat 2x2 GB-ra, ezért lekellett szednem a gari-zárjegyet.
Viszont láttam már csomó olyan notit is, ahol egyáltalán nem volt matrica az alján csak a ramon, vincsin, WIFI-n, stb. és úgy adták rá a garit. (Vaterom nyert párat pályázat útján...és ők "alsó" matrica nélkül kapták. Márkájukat most nem tudom.) Lehet, hogy velük is el lehetne hitettetni, hogy nem volt rajta matrica, de ehhez szerintem lekéne kaparnod (óvatosan). Mert ez, hogy elvan szakadva, nem vígasz semmire, a legrosszabb állapot. Akkor inkább ne legyen rajta...szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged