Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Trailblazer #72 üzenetére
Average Joe amúgy jó eséllyel konzolozik... mint egyébként nagyon sokan. Van pénzük arra, hogy megvegyék a játékot.
Mindenképp egyszerűbb konzolozni, mint PC-n játszani, ráadásul talán tartósabb is. Az egyszerűség pedig az ártól függetlenül sokaknak vonzóvá teheti.
Egyébként szerintem a körtét az almával hasonlítod össze. Ha egy itthoni Átlag Józsit néznénk - nem egy átlag/above average PH-s fórumozót, urambocsá' programozót -, akkor jó eséllyel az jönne ki, hogy Átlag Józsi gépe sokkal szarabb, mint Average Joe-é.
Én pl. már kb. egyetemista korom óta nem játszom szerencsére, amivel rengeteg időt, pénzt és idegességet megspórolok.
Emiatt én megakadtam a 4. generációs i5-öknél, mert több - egyelőre legalábbis - nem kell. Majd ha idén családi házba költözünk, akkor lehet, hogy veszek egy normális(abb) gépet, de nem sok ingerenciám van arra, hogy sok százezret költsek játékra, pedig alapvetően megengedhetném. Na most akkor én Átlag Józsi-e vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest