- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonus Frag
csendes tag
Helló mindenkinek!!!
Egy Olyan Probléma Van a géppemmel, hogy az utóbbi 2-3 hónapban magától minden indok nélkül ujraindul. Van amikor újra kell rakjam rá a windows-t ami igen körülményes(2* 1 héten). először a vinyóra gondoltam mivel amikor Windows-t kellet rakjak akkor a windows Partíciót Ismeretlennek jelezte ki. Mikor szereztem, egy másik vinyót ami zsír uj akkor 2-3 hét utá megint elkezdte csinálni. Ezért gondolom, hogy az alaplappal van a hiba, de mostmár nem tudom.2 rammal játszottam is(Felcseréltem őket, egyessélvel is) de nem segítet.
Remélem vki tud rá vmi magyarázatot adni, mert már nem tudok mit kitalálni.
Kösszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- Exkluzív órák
- Automata kávégépek
- Gigabyte alaplap topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest