- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Nekem a lentebb található konfigom van, és nem igazán huzható a kis D805-ös...
3 Ghz-nél megáll az élet, ezt is már csak úgy tudom elérni, ha emelem a PCI-E frekijét 115 Mhz-re...Nem is értem miért nem megy, már próbáltam mindent, a proci ugyebár tuti birná, de amikor kicsit magasabb értéket akarok ráerőszakolni (urambocsá 3.2 Ghz) akkor a gép elindul, csak a monitor nem ébred fel... Szal úgy xar ahogy van, adott egy frankó tuninggal rendelkező procc, és egy antituning lap...ehhh...
Holnap még teszek egy próbát, az MSI rejtett bios menüjét akarom előcsalogatni, hátha sikerül valamit belőni neki... -
törölt tag
Nem is az enyém
Egy ismerős vette,és én raktam össze. Neki nem kell hipertuning, elég egy kis szolíd emelés is.
Tehát az lenne a megoldás, hogy emelni a pcie frekit, és elvileg emelhető lesz az FSB is?
Holnap kap új biost is.
Eladni biztos, hogy nem fogja, mivel most vette. -
Sdi
addikt
Nekem egy bő hétig volt ilyen lapom, de a D805-ös procival nem tudtam 8%-nál jobban meghajtani. Keresgettem a neten én is valamilyen megoldást, kipróbáltam több bios-t, pcie freki emelést, de semmi nem változott. Ezért lecseréltem. Nem rossz lap de úgy néz ki nem nagyon tuningbarát.
-
Simi121
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest