- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev89
tag
Nézzd meg a 21-dik hozzászólást! Azért!
-
dev89
tag
UP!
-
dev89
tag
Értem, és honnan tudhatom meg, hogy a procim támogatja ezt a szolgáltatást? És ha netán nem támogatná akkor mivel vagy milyen programmal tudnám a proci sebességét visszaveni? Ez csak este kéne letöltésnél, mivel mostanában elég meleg van!
-
dev89
tag
Épp azért kérdeztem, mert elvileg tudja, de nem találom benne(mármint a biosban)sehol ezt az intel speedstep-es izét! Azért kéne, mert este nem kapcsolom le a gépet hanem otthagyom éjszakára tölteni és nem ártana, ha visszavenné a gép teljesítményét mivel elég meleg a proci és letöltésnél nem kell akkora teljesítmény!!! Esetleg valami program van erre a megoldásra?
-
dev89
tag
UP!
-
dev89
tag
GYERÜNK! Valaki!
-
dev89
tag
Segítsetek! Fontos lenne, hogy van-e benne ez a szolgáltatás!
-
dev89
tag
Valaki tudna segíteni? intel speedstep?
-
dev89
tag
És azt nem tudnád nekem megmondani, hogy az alaplapom msi 915p neo2 platinum támogatja-e az intel speedstep-et? Ugye ez arra szolgál, hogy hidegebb lesz a proci, ha nincs terhelés alatt.
-
dev89
tag
Oké! Különben neked is ilyen alaplapod van?
-
dev89
tag
Én értem amit mondasz! De attól még, hogy liveupdate megkeresi nekem attól még nekem kell telepíteni! És én különben is azt kérdeztem, hogy milyen sorrendben telepítsem a drivereket! Tehát hogy a chipset driver után mindegy milyen sorrendben telepítem a többi drivert vagy nem! Mert amit te mondasz, hogy liveupdate az mitsem ér akkor, ha új windows-t rakok fel, mert ugye akkor még nincs rakva driver a gépre, tehát még a marvell lan driver sem akkor hogyan tölteném le a liveupdaten keresztül. Vagyis nekem meg kell hogy legyen a driverek a gépemen vagy cd-n és mikor már fent van azután tudok felmenni a liveupdatera és onnan leszedni a legfrissebeket. Most már érted mire gondoltam?
-
dev89
tag
Értem, tehát akkor telepítsem mind a kettőt illetve az összes olyan drivert amit az MSI-ről töltöttem le! Ezekre gondoltam C-media azalia audio drivers meg a marvell lan drivers. Ezeket tudom, hogy az egyik a hang, a másik pedig a hálókártyához van. És különben milyen sorrendbe telepítsem fel ezeket a drivereket, azontúl hogy elsőként ugye az intel inf drivert rakom fel ami a chipset drivere!?
-
dev89
tag
Oké kösz sikerült! De melyik a chipsetnek a drivere? Az az Intel INF Drivers ugye? Mert azt kell először telepíteni, jól mondom? És ez a kettő mire szolgál pontosan, mert mind a kettő nevében benne van, hogy RAID: Intel IAA RAID Edition for ICH6R illetve a VIA PIDE/SATA RAID Drivers & Utility ! Előre is köszönöm !
-
dev89
tag
Oké megpróbálom! De azért jó lenne, ha mégis meglenne a driver cd, mert azon volt egy csomó hasznos program az alaplaphoz! Tehát a téma továbbra is adott!
-
dev89
tag
A téma adott. Én egy ilyen alaplappal rendelkezek: MSI 915P Neo2 Platinum(v1.0B). És a hozzá kapott driver cd gyárilag rossz. Egyáltalán nem olvassa be egyik meghajtóm se! És szeretném kérni, hogy aki ilyen alaplappal rendelkezik és lehetőleg nemrég vette, az legyen szives feltölteni a DRIVER CD-jét egy képfáljba valamelyik tárhelyre! Előre is köszönöm segítségeteket!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest