- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tad_ream
csendes tag
Asusfan barátom:
Ref Add1 : ) elolvastam, de semmire sem jutottam vele
Ref Add2 : ) ilyen van, de próbáltál egyáltalán MSI cuccost? Ha nem jött be, miért?
Az utolsó mondatomat pont annak szántam, ami...Vagy a browserem hülye és én nem látok benne semmi furcsát...vagy én vagyok az és csak azért nem látom.
Nem flame-elni akartam, csak a véleményemet írtam le. Tapasztalat áll mögötte.
Ami viszont fontosabb, Lajbi kérdése, maga a topic témája. Elolvastad? Annyira nem ideillő a topic más post-jaiban található miért nem inkább ezt, vagy miért nem inkább azt veszed felvetés! Nem ez volt a kérdés. Amiben egyébként szó sem volt tuningról. Na mindegy.
Lajbinak: Csak a 875P-vel van intel platformos MSI tapasztalatom. A plussz 10000 Ft jelentős, tényleg inkább jó tápba, vagy memóriába öljed. Szerintem. Ha tudsz angolul, az MSI-nek nagyon jó a support oldala, sok véleményt olvashatsz, dicséretet és bírálatot is. Biztosan jól fogsz választani.
Máshol olvasott idevágó vívódás: http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=58540&sid=a7887eda2a83a26eea5432cf7d5fa1d6
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest