- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tad_ream
csendes tag
Asusfan barátom:
Ref Add1 : ) elolvastam, de semmire sem jutottam vele
Ref Add2 : ) ilyen van, de próbáltál egyáltalán MSI cuccost? Ha nem jött be, miért?
Az utolsó mondatomat pont annak szántam, ami...Vagy a browserem hülye és én nem látok benne semmi furcsát...vagy én vagyok az és csak azért nem látom.
Nem flame-elni akartam, csak a véleményemet írtam le. Tapasztalat áll mögötte.
Ami viszont fontosabb, Lajbi kérdése, maga a topic témája. Elolvastad? Annyira nem ideillő a topic más post-jaiban található miért nem inkább ezt, vagy miért nem inkább azt veszed felvetés! Nem ez volt a kérdés. Amiben egyébként szó sem volt tuningról. Na mindegy.
Lajbinak: Csak a 875P-vel van intel platformos MSI tapasztalatom. A plussz 10000 Ft jelentős, tényleg inkább jó tápba, vagy memóriába öljed. Szerintem. Ha tudsz angolul, az MSI-nek nagyon jó a support oldala, sok véleményt olvashatsz, dicséretet és bírálatot is. Biztosan jól fogsz választani.
Máshol olvasott idevágó vívódás: http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=58540&sid=a7887eda2a83a26eea5432cf7d5fa1d6
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Születésnapos a Noctua
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest