Új hozzászólás Aktív témák
-
Screw
csendes tag
Üdv!
Nagy bajban vagyok.Ha valaki tud segítsen.
Eddig ABIT, ASUS moboim voltak.
Most vettem egy MSI 865PE Neo2 Platinum-ot.
Félig meddig új gépet építettem, de van némi gond, és nem találok rá választ a neten.
Gép összerakva, XP felrak, driverek stb. aztán örül.
Majd a mobo cd-jéről fel akartam rakni valami hardver monitort, PC alert meg van az msinek valami CoreCenter nevű win alól tuning + monitor progi.
Akár PC alert, akár ez a core izé, indítás után a CPU teljesítmény 99%-ra ugrik, csak resettel lehet leállítani. Maga a progi kezelő felülete se jelenik meg.
Rossz a lap vagy mit baltáztam el? Minden más működőnek látszik.
Celeron D 2,4/533/256 (most csak erre volt zsé), 2*256 Twinmos CL2,5 Twister PC3200 KIT ram Dimm1 és Dimm3 slotban, Samsung 120 GB SATA és 80 Gb ATA HDD, NEC-2500 DVD író, Hercules 3DFX 8500LE 64Mb, Terratec TV 400, Terratec Hangkari, Coolermaster CAV-T03 ház 350w táppal.
Nem erőgép, de jó lenne ha nem vacakolna, MSI-vel 0 tapasztalatom van, de lehet nem is lesz több
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest