- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Hmm, nem tudom, az MSI mostani lapjairól sok jót hallok, volt MSI HD3850 OC-m is, arra sem lehet egy rossz szavam, nagyon jó kis kari volt, korrekt hűtéssel és rengeteg tuningpotenciállal.
Haveromnak 4-5 évvel ezelőtt K8N Neo4-F + A64 3200+ból építettem konfigot, máig tökéletesen végzi a dolgát, szóval nekem eddig bejött, persze minden gyártónál ki lehet fogni rosszat.
Egy másik haveromnak meg P35 Neo2-FR lapja van illetve volt, mert most árulom neki, azzal sem volt semmi különös probléma, gyári BIOS-szal nem indult az A-DATA RAM-okkal, de egy BIOS frissítés megoldotta...
-
audi100td
nagyúr
Szia,
igen, eladtam mindent, lett helyette egy netezös/filmezös/zenelös gep.
Lenyegeben elegedett vagyok, Gigabyte-tal sokkal többet szivtam, MSI-nel eddig semmi komolyabb problema, kiveve, hogy meghalt a procim, de az nem a lap hibaja, AOD kavart be...78zolika: Eddig ugy tunik megbizhatoak ezek a lapok, stabilitassal sincs gond, mondjuk ugy tudom ilyen teren regen is jo volt az MSI, korabban inkabb a tuninggal voltak problemak, de most mar ebben is felnött a "nagyokhoz". A kis piros kapcsolo valami automatikus tuningra allkalmas, de szerintem nincs ertelme hozzanyulni, arra ott van a BIOS.
Ha HD filmeket is szeretnel nezni, szerintem inkabb 785G-t valassz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest