Hirdetés
- iPhone topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Hali, kis helpet kérek powershellel kapcsolatban. Nem találtam külön PS topikot sajna...
Add-ADPermission-t szeretném használni SendAs right adásához. Probléma az hogy az Identity csak nevet vagy DN-t fogad, UPN-t pl. nem. De Get-Mailbox-szal ez lekérhető:
Get-Mailbox -Identity user.principal@name.com | ft distinguishedname
Szóval hogy tudnám a Get-Mailbox outputját megetetni az Add-ADPermission inputjával?$ideazoutput = Get-Mailbox -Identity user.principal@name.com | ft distinguishedname
Add-ADPermission -Identity $ideazoutput -User 'DOMAIN\username' -ExtendedRights 'Send-as'Logaikailag valami ilyesmi kell csak noob vagyok

Köszi -
danih
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hmm most hogy mondod a get-mailbox is ugyanezt a hibát dobja. Magamon próbálom, nem új useren. Identityként próbáltam az e-mailt, short logint domainnel és anélkül, nem jó.
ManagementObjectNotFoundException - talán azt jelenti hogy a cmdlet tiltva van?
Megjegyzem nem én managelem természetesen, tehát el tudom képzelni hogy nincs elég right-om. Vagy azt hogy ez lokálisan futtatandó a szerón. -
danih
veterán
Halika, kéne egy kis help...
Get-MailboxAutoReplyConfiguration cmdlet-tel van gondom PS-ben.
Kapcsolódok az exchange szerverhez, egyéb cmdletek, mint pl Add-MailboxFolderPermission és egyéb fontosabbak, működnek, a Get-MailboxAutoReplyConfiguration viszont hibát dob hogy nem találja az objektumot. Set-MailboxAutoReplyConfiguration dettó.
Error:
The operation couldn't be performed because object 'nevem@domainunk.com' couldn't be found on 'exchange szerver cime'.
+ CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Get-MailboxAutoReplyConfiguration], ManagementObjectNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : D9EA0FA8,Microsoft.Exchange.Management.StoreTasks.GetMailboxAutoReplyConfiguration
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest