- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Hali, kis helpet kérek powershellel kapcsolatban. Nem találtam külön PS topikot sajna...
Add-ADPermission-t szeretném használni SendAs right adásához. Probléma az hogy az Identity csak nevet vagy DN-t fogad, UPN-t pl. nem. De Get-Mailbox-szal ez lekérhető:
Get-Mailbox -Identity user.principal@name.com | ft distinguishedname
Szóval hogy tudnám a Get-Mailbox outputját megetetni az Add-ADPermission inputjával?$ideazoutput = Get-Mailbox -Identity user.principal@name.com | ft distinguishedname
Add-ADPermission -Identity $ideazoutput -User 'DOMAIN\username' -ExtendedRights 'Send-as'Logaikailag valami ilyesmi kell csak noob vagyok
Köszi -
danih
veterán
válasz
kraftxld #946 üzenetére
Hmm most hogy mondod a get-mailbox is ugyanezt a hibát dobja. Magamon próbálom, nem új useren. Identityként próbáltam az e-mailt, short logint domainnel és anélkül, nem jó.
ManagementObjectNotFoundException - talán azt jelenti hogy a cmdlet tiltva van?
Megjegyzem nem én managelem természetesen, tehát el tudom képzelni hogy nincs elég right-om. Vagy azt hogy ez lokálisan futtatandó a szerón. -
danih
veterán
Halika, kéne egy kis help...
Get-MailboxAutoReplyConfiguration cmdlet-tel van gondom PS-ben.
Kapcsolódok az exchange szerverhez, egyéb cmdletek, mint pl Add-MailboxFolderPermission és egyéb fontosabbak, működnek, a Get-MailboxAutoReplyConfiguration viszont hibát dob hogy nem találja az objektumot. Set-MailboxAutoReplyConfiguration dettó.
Error:
The operation couldn't be performed because object 'nevem@domainunk.com' couldn't be found on 'exchange szerver cime'.
+ CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Get-MailboxAutoReplyConfiguration], ManagementObjectNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : D9EA0FA8,Microsoft.Exchange.Management.StoreTasks.GetMailboxAutoReplyConfiguration
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest