- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Egy dolgot kell csak beallitanod az antispambe, hogy aki nem tagja az AD-nek az ne tudjon levelet kuldeni.Estleg reverse dns check-meg, viszont akiknel nincs rendesen beallitva azoknal mind el fogja dobalni, viszont igy jelentosen le lehet csapni a spam-et, de az elso beallitas is rengetegteget segit.
kraftxld Az a baj ,hogy joval elottem jarsz, igy ilyenekben nem tudok segiteni, viszont a tema engem is erdekel

Jovo heten rendelem a fix ip-t a laksahoz, ha minden igaz holnap megyek az "uj" szervermert megy ra is esxi meg aznap. Het kozepen lesz utolso vizsgam es akkor MCSE, dobok gyorsan egy vmware vizsgat, aztan exchange ezerrel.MOD:Ezeket gondolom megtalatad:
-
kraftxld
félisten
Sikerült végül megoldani?
Nincs valaki aki profi az Exchange 2007/2010 Global Address List-ekben? Nem igazán tiszta pár dolog, meg szeretnék több különböző céget host-olni egy Exchange szerveren, és valami alapján külön GAL-t osztani cégenként.
Ez alapján csináltam, de nem sok sikerrel :[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest