Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
segitseget szeretnek kerni.
ami adott
server 1: windows 2003 + exchange 2003 (regi, sokaig hasznalva)
server 2: windows 2008 + exchange 2010 (uj, nem meglepo modon)exc10 telepitesnel beallitottam a 2003-at, mint connector. regi serveren keresztul kuldi kifele a leveleket, hub transportnal latszik is a 2003-bol atvett SMTP connector. a problemam az, hogy ha leallitom a 03-at, akkor csak fogad levelet a rendszer, de kuldeni nem tud (connectorban a szolgaltato smtp szervere van megadva, auth-al egyutt, poccre belove). amint ujrainditom a 03-at, minden megy ismet.
disabledre raktam ezt, es letrehoztam egy uj conn-t, beallitottam, de ugyanaz a helyzet, mint fentebb. ki akarnam venni a regi servert a rendszerbol (elkezdett nagyon durvan kekhalalozni es nem jovok ra, hogy miert, meg amugyis szet van mar esve), viszont ezt a problemat elotte mindenkepp meg kene oldanom.
elore is koszi mindenfajta segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Horgász topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa Rally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest