- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni mert nagyon nem látom a fától az erdőt.
Exchange server 2016 send / receive connector szívás.
Adott egy új hardver pár hete raktam össze (semmi milliós cucc, xeon e3-1231v3 32GB RAM etc.)
2012R2 Datacenter host,
2012R2Std a Domain controller
és egy külön 2012R2Std az exchange servernek. AD működik..
A cégnél 2016 végéig sajnos nem tudunk normális internetet szerezni csak amolyan lakosságira van lehetőség. (dinamikus IP stb.) Dual WAN pfSense Router 1x 100/12Mbit "tv-kábelnet", 1x 16/1Mbit (ez januártól VDSL lesz 100/40). Lényegtelen.Küldés működik a web hosting cég SMTP szerverén keresztül. Direktben nem mert a dinamikus IP az mindenhol "blacklikst"-es. De ennek nem látom hátrányát. Ha lenne valami kérlek jelezzétek.
A gondom, hogy sehogy nem jutok dűlőre az MX beállításokkal és az MX rekordok kuszaságával és az egész email fogadás szisztémájával.
A séma a következő. (Az adatok és a domain valósak annyi, hogy nem a céges domain hanem a teszt domain ilyen célokra mint ami most van ha majd minden ok és értem akkor implementálom a céges környezetbe).
local domain: ierobot.de
regisztrált domain ierobot.dedinamikus IP pedig egy valami.ddns.net címre updatel.
És itt már nem jutok egyről a kettőre. Én már semmit nem értek ezért nem szeretném leírni, hogy mi mindent próbáltam ki mert nem akarom senkinek a friss gondolatait megvezetni.
A local domain természetesen megváltoztatható nem ragaszkodom ebben a formában hozzá.5 nap alatt egy évet öregedtem ezért (is) minden segítséget nagyon köszönök előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Battlefield 6
- Kés topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- További aktív témák...
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest