- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asmodeus
csendes tag
MPman MP-Fub26 128MB-os ''Flashdirve''
a problémám :
2004.11.30-án vettem meg.
A készüléket használtam 1 hétig, kipróbálás címen. ezután kivettem az elemet és visszacsomagoltam a terméket (mivel karácsonyi ajándéknak vettem)
Ezután karácsonykor amikor kicsomagoltuk, betettük az elemet, bekapcsoltuk..... volna. De nem kapcsolt be.
Annyit írt ki amikor betettük az elemet, hogy:
Starting...
aztán elkezd villogni ez a felirat. Pár másodperc villogás után kikapcsol.
Gondoltuk hátha lemerült az elem, ezért ma vettem új elemeket (energiser) beraktam, majd ekkor kiírja, hogy WELCOME, majd ismét a Starting... felirat kezd el villogni.
ha rákötöm a számítógépre, akkor van amikor semmitse csinál, van amikor kiírja, hogy USB - Music disk (de a kontraszt teljesen fent van, így alíg lehet elolvasni).
megjelenik a meghajtó a gépen, de amikor rákattintok, hogy nyissa meg, akkor azt írja, a Total Commander, hogy nincs ilyen meghajtó.
A Sajátgépben kattintok rá akkor azt írja:
A meghajtóban található lemez nincs megformázva, megformázza most ?
Rámegyek, hogy igen (FAT vagy FAT32) akkor meg azt írja, hogy '' a windows nem tudta megformázni a meghajtót''
''a lemez nem formázható''
Ezután megint nem csinál semmit ha rádugom a gépre, sima bekapcsolás után meg a szokásos Starting... felirat.
ötlet ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Minden, ami Unreal Engine
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest