- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
rog
addikt
hat eppen otthon van ketto.. de nem szoktam magamnal hordani. meg nem is szivesen adom kolcson de veled kivetelt teszek. majd folhivlak es megdumajuk.
:)
ugy erted, hogy mintha mar olvastad volna ezeket a hozzaszolasokat? nekem az utolsokkal van hasonlo erzesem, de inkabb csak tartalommal, mint a konkret szoveggel.
szoval nem nincs. setalj egyet. ;) -
Bagoly
senior tag
Hát én már láttam furcsa dolgokat....értsd: valami.avi+shift+F6=valami.mpg, ezért én ált. gspottal esem neki. Ezt a vlc-t azért megnézem magamnak...
OFF
(A radeon 9800-as cikk topikjában neked nincs de ja vu érzésed? Mintha az elejét már leírták volna...:F Átemelték a fórumot egy régi cikkből nem? Vagy csak kezdek megőrülni?)
ON -
-
Bagoly
senior tag
Mer' a codecpackben minden benne van ami nekünk kell, ugyi? :(
Gspot letölt > megnéz, mivel van tömörítve a múvi > leszed codec (és nem codecpack) > feltesz codec > élvez mozi. -
pbalu
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom hogy nem bírok lejátszani egy MPEG videót. Először el sem indult, majd miután megmutattam neki az AceMegaCodecPack 5.93-at csak szétesősen volt hajlandó futni.
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest