- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
rog
addikt
hat eppen otthon van ketto.. de nem szoktam magamnal hordani. meg nem is szivesen adom kolcson de veled kivetelt teszek. majd folhivlak es megdumajuk.
:)
ugy erted, hogy mintha mar olvastad volna ezeket a hozzaszolasokat? nekem az utolsokkal van hasonlo erzesem, de inkabb csak tartalommal, mint a konkret szoveggel.
szoval nem nincs. setalj egyet. ;) -
Bagoly
senior tag
Hát én már láttam furcsa dolgokat....értsd: valami.avi+shift+F6=valami.mpg, ezért én ált. gspottal esem neki. Ezt a vlc-t azért megnézem magamnak...
OFF
(A radeon 9800-as cikk topikjában neked nincs de ja vu érzésed? Mintha az elejét már leírták volna...:F Átemelték a fórumot egy régi cikkből nem? Vagy csak kezdek megőrülni?)
ON -
-
Bagoly
senior tag
Mer' a codecpackben minden benne van ami nekünk kell, ugyi? :(
Gspot letölt > megnéz, mivel van tömörítve a múvi > leszed codec (és nem codecpack) > feltesz codec > élvez mozi. -
pbalu
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom hogy nem bírok lejátszani egy MPEG videót. Először el sem indult, majd miután megmutattam neki az AceMegaCodecPack 5.93-at csak szétesősen volt hajlandó futni.
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest