- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Itthon vagyok végre és ki akartam próbálni a metódusodat, de már az elején elakadtam.Addig megvagyok ,hogy letiltom a hangot, de a mentésnél már vmi nem oké. Én a save as nyomtam és csinált is vmit, de pl. log fájlt nem is kaptam. El tudnád nekem még 1x magyarázni, mint egy dedósnak :B, mert vmit nagyon rosszul csinálok. Utána A Job list-be, hogy lehet hozzáadni stb.
Köszi -
Christoph
aktív tag
Nem lehet erről általánosságban beszélni, de nagyon jól kezeli az alacsony bitrátákat is, ''Full search'' esetén, persze ott a lehetőség a psyvis (az 5.2-ben már ez is javított) használatára, ami alacsony bitrátán sokat segíthet.
Egy tanács: Maga Gej(a divx atyja) írta egy fórumban, hogy egy tuti beállítás ha az 1. pass-ban standard-ra a 2.pass-nál pedig slowest-re állítjuk a kódeket így lehet a leggyorsabban a legjobb minőséget elérni, persze MV kikapcsolva.
Én azért favorizálom a divx-t, mert van asztali divx playerem, és az xvid-nél nem minden full kompatibilis (van egy csomó build, van amelyik jó, van amelyik nem), ezzel szemben a divx full kompatibilis fájl-t állít elő, amely bármely asztali divx playeren lejátszható. -
mattheus
őstag
Divx kodek esetében melyik a jobb. 5.1 vagy az újjabb 5.2 ?
Divx-en belül is meglehet adni a képméretet és akkor nem kell resize filter.
SZVSZ a Vdubmod-ban, ha filterben csökkentettem a képet, minőségileg rosszabbnak tünt, mint mikor a Divx saját resizéjét használtam.......... De ez már szubjektív dolog igencsak. -
mattheus
őstag
Ebben az esetben minimális lesz a minőségromlás ?
Xvid miért jobb a Divx-nél? Xvid esetében milyen beállításokra figyeljek?
Képméretet meg kell adni? Ha mondjuk 720x576-ban csinálom a capturet, milyen képméretben érdemes konvertálni a Divx-es filmet? Hol kell megadni a képméretet?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Bestbuy játékok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest