- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manda
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, de sajnos nem nagyon értek hozzá, így nem sikerült megoldanom
Vettem egy Chili ArstraStick 1Gb FM rádiós Mp3 lejátszót. Egy darabig jó is volt, míg túl nem léptem vele kb 500 Mb-ot. Innentől kezdve nem olvasta a számokat, hanem kifagyott. Írni írt rá, de az adatot visszaolvasva random méretű és kiterjesztésű file-okat kaptam. Ráeresztettem egy alacsony szintű formázást, ami kb 50%-nál hibát dobott ki, és ledegradálta 500 megásra
. Ezek után gondoltam egyet, és firmware-t próbáltam frissíteni egy régebbire... (hátha az enyém még bugos vagy mittomén). Na most ott tartok hogy van egy ismeretlen USB device-om
, a firmware frissítő, ill. a saját szoftverei meg nem látják 
Manda
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Filmvilág
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ezek után gondoltam egyet, és firmware-t próbáltam frissíteni egy régebbire... (hátha az enyém még bugos vagy mittomén). Na most ott tartok hogy van egy ismeretlen USB device-om