Hirdetés
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Senki nem használ ilyen lejátszót? Pedig elég olcsó. Arra már rájöttem, hogy iPod Shuffle klón, de még mindig nem tudom a kínai főklón nevét. Neten clip mp3 mini player néven emlegetik, van belőle kijelzős és kijelző nélküli változat is, (micro)SD-t fogadó és saját memóriás változat is, mindenféle színben és variációban.
Az is jó lenne, ha valaki tudná, milyen programmal lehet rajta fw-t cserélni. Lementeném róla a gyárit, átírnám benne, ami nekem kell és visszatenném. De sajnos egyik fw cserélő program sem áll szóba a lejátszóval. Se az MP3 Player Upgrade Tool, se az EasyChips. A chip típusát sem tudom megnézni, nem csavarozva van a ház és nem tudom szétszedni.
-
N0zer0
senior tag
A Telstar, Wilson Co. Ltd, Luckystar, stb. ugyebár S1MP3 klónok.
Ez a lejátszó melyik típusnak a klónja?

ConCorde, MyAudio, stb néven megy. Kéne hozzá fw, ezért keresem miből lehet leszármaztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest