Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem 2.0 !

Segítenétek még egy picit.. kérném szépen..
Most a TB-ben a céges aláírásomat a postafiók beállításnál, az aláírás mezőben kitöltött sima text szöveg adja, oda írtam be amit szoktak, viszont másik aláírásra is szükségem lenne, mondjuk másik cégként.. látom, hogy fájlból is be lehet hívni, de az hogy fog kinézni? txt fájlból betöltöm a szöveget relatív formázatlanul, és minden emil írásnál betöltöm külön, hogy épp melyik cég nevében írok, és még formázom is? hogy néz ez ki, valójában....hogy praktikus ez ??? Én kizárólag sima txt formában levelezek, nem akarok htmlben létezni.. Köszönöm ha írtok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- ZEN.com
- Torrent meghívó kunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest