Hirdetés
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Használsz Win indulásnál Ccleanert? Ha igen akkor az alkalmazások fülön, Thunderbird folyamatok elől pipa ki! Én mennyit szívtam ez miatt, itt a fórumon segítettek!
Engemn viszont tegnap nagyon megszívatott a Thunderbird!

Ott kezdődött, hogy MozBackuppal csináltam egy mentést, Xp-ről költöztettem át a leveleket Win7-re. 11.01-ről frissítettem 13.01-re és minden rendben is volt Van vagy 6-7 mail cím beállítva könyvtárstruktúrák stb. Aztán tegnap valamiért nézegettem a legalsó mappám benne több éves levelezés, melyből 30-40 régi keltezésű levél tök üres volt, legalábbis a TB ezt mutatta. Megnéztem Xp alatt a mentést ott a régi levelek olvashatóak voltak. Újra ráerőltettem a 11.01-est, de ott se volt jó. Frissen fel a 13.01-es ua. aztán Friss emaileket egy külön mappába másoltam, TB-t uninstall a backup mappát kimásoltam külön, emaileket töröltem, meg minden TB-s mappát. 11.01-est frissen fel, mentést vissza, backup mappát kézzel bemásoltam, onnan átraktam a rendes mappájába és kész. Ez két órába telt mire rájöttem, és rengeteg idegbe. Mi ez a kompatibilitási bug 11.01 és a 13.01 között?

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Prime Video
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs